Zivis ienesīs tavā dzīvē prieku un mīlestību. Ja pazīsti kādu šajā zodiaka zīmē – nelaid vaļā!

Drosmīgi varu apgalvot, ka Zivis ir pati noslēpumainākā zodiaka zīme. Viņas ir ļoti grūti nolasīt. Bet saprast – vēl sarežģītāk.

Ir divi varianti: vai tu nekādi nevari saprast, kas tieši notiek Zivīm galvā… Vai arī tu pats esi Zivs. Un ciet no apkārtējo nesapratnes.

Zivis ieņem noslēdzošo vietu zodiaka ciklā. Zivis apvieno sevī īpašības no vienpadsmit citām zodiaka zīmēm. Tieši tāpēc bieži vien Zivis ir neizlēmīgas. Viņās nemitīgi ir iekšējais konflikts.

Viņu iztēle ir vienkārši neticama. Zivis bieži lidinās mākoņos, un tas dod viņām nestandartu perspektīvu. Bet reizēm viņām rodas problēmas ar realitātes atšķiršanu no tā, kas notiek viņu galvā.

Zivis mīl piedzīvojumus. Viņas mūžīgi dzenas pēc jaunas pieredzes. Un jaunām iepazīšanām. Bet tas negatīvi atsaucas uz viņu spēju izveidot nopietnas, ilgstošas attiecības.

Zivis nemitīgi domā, bieži paļaujas uz savu intuīciju, un ir nelabojami empāti. Zivis ļoti smalki jūt cilvēkus. Un Zivis noteikti būs pirmie cilvēks, ja tev būs salauzta sirds vai arī uz tevi būs sakliedzis priekšnieks.

Bet te rodas problēma – Zivis pārāk bieži uzņemas uz sevis citu problēmas un emocionāli iztukšojas.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru