Spogulis spēj atņemt enerģiju, ja tajā nepareizi lūkojas. Tāpēc ezotēriķi nerekomendē šo

Senos laikos meitenes skatījās uz savu atspulgu nevis spogulī, bet gan ūdenī. Šodien cilvēki uzlūko spoguli kā ierastu sadzīves priekšmetu, nepieciešamu aksesuāru vai dizaina elementu.

Reti kurš zina, ka spogulis senatnē bija maģisks priekšmets. Bioenerģētikas speciālisti un ekstrasensi pieļauj, ka spogulis ir spējīgs uzsūkt un glabāt informāciju. Ja tu skaties uz atstarojošu virsmu, spogulis atcerēsies tavu stāvokli.

Tu savu atspulgu vari novērtēt dažādi – gan pozitīvi, gan negatīvi, un šī informācija paliek spoguļa atmiņā. Un vēlāk spogulis atdos atpakaļ to, ko būs sevī uzkrājis. Tāpēc centies sliktā noskaņojumā neskatīties spogulī, un tā priekšā uzlūko sevi tikai ar smaidu un priecīgu seju.

Spogulis lasa informāciju, kuru noteiktu laika periodu glabā savā atmiņā, un šī informācija enerģētiskā izskatā izpaužas kā tas, ko stāstnieki sauc par aizspoguliju.

Ja informāciju, kuru glabā spogulis, pārvērstu video formātā, tad tu varētu skatīties videoklipu, kurā būtu redzams, kurš tuvojas spogulim, kurš paiet garām utt. Tāpēc ezotēriķi nerekomendē saglabāt citu cilvēku vecos spoguļus mājās. Bet, gadījumā, ja cilvēks ir miris, tad iesaka aizklāt spoguļus telpās, kurā atrodas nelaiķis.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru