Katru dienu izdzerot vienu glāzi šī dzēriena, jūsu vēders samazināsies par pāris centimetriem

Ko darīt, ja esat pieņēmies svarā? Vai neiet uz pludmali?  Tagad mēs iemācīsim jums zaudēt svaru bez diētas un fiziskās aktivitātes.

Lai zaudētu svaru, ir jāmaina attieksme un dzīvesveids. Tieši tā, jums ir jāatbrīvojas no taukiem! Šis dzēriens mainīs jūsu skatījumu uz pasauli.

Pastāstīsim, ka šo dzērienu izmanto arī slavenas zvaigznes, lai skaisti izskatītos uz sarkanā paklāja. Šis atsvaidzinošais dzēriens tiks pagatavots tikai no dabīgām sastāvdaļām un bez kodīgām ķīmiskām vielām. Lielveikals ir ērta vieta, kur atrast visu nepieciešamo.

Tev vajadzēs: 

1 tējk. malta ingvera;
1 citrons;
1 saišķītis pētersīļu;
0,5 l ūdens;
1 šķipsniņa kanēļa;
1 ēdamk. etiķa.

Sajauciet sasmalcinātus pētersīļus un citronu. Uzkarsē ūdeni līdz vārīšanās temperatūrai, pievieno visas sastāvdaļas un vāra vēl 5-10 minūtes. Maisījumu izkāš un noliek malā atdzist.

Lasi vēl: Lūdzu, šos vārdus spoguļa priekšā neizrunājiet, jo tad var notikt kas ļoti bēdīgs!

Vēlams to uzglabāt ledusskapī turpmākai lietošanai. Izdzeriet glāzi šī dzēriena pirms gulētiešanas, lai palīdzētu paātrināt vielmaiņu miega laikā.

Rezultāts būs pamanāms pēc neilga laika! Atcerieties, ja jūs nedzerat šo dzērienu katru dienu, jūs arī neredzēsiet nekādus rezultātus!

COMMENTS

Pievienot komentāru