Ko nekādā gadījumā nedrīkst aizdot pat saviem tuvākajiem cilvēkiem – savādāk veiksme jūs pametīs

Pastāv neskaitāmi daudzi tautas ticējumi, taču tas nebūt nenozīmē, ka vismaz kādu no tiem vajadzētu ignorēt. Tieši otrādi – lai pareizi organizētu savu dzīvi, pacenšaties ņemt vērā pēc iespējas lielāku tautas ticējumu skaitu.

Piemēram, tiekat skaidrībā ar to, kādas lietas nekādā gadījumā nedrīkst aizdot pat saviem tuvākajiem cilvēkiem. Turklāt runa nav par naudu, un saviem tuviniekiem noteikti vajag palīdzēt finansiāli sarežģītās situācijās, taču ir noteikti priekšmeti un lietas, kuras pilnīgi noteikti aizdot nedrīkst.

Sāls

Sālim piemīt milzīga enerģija un pret šo vielu jāizturas īpaši uzmanīgi. Daudzi cilvēki nenovērtē sāls spēku, bet tas, starp citu, ir dažādu maģisku rituālu sastāvdaļa, tāpēc ar principā vajadzētu būt piesardzīgam un pilnīgi noteikti nekādā gadījumā nedrīkstnevienam to tāpat vien atdot – lai cilvēks pats to nopērk, tā būs daudz drošāk.

Trauki

Traukiem ir neticami cieša saikne ar cilvēku, tāpēc nedrīkst nevienam tos nodot vai atdot tāpat vien. Droši pusdienojiet ar draugiem pie sevis mājās, ņemiet to līdzi, dodoties pie dabas, taču nekad neļaujiet tos lietot bez jūsu klātbūtnes un neatdodiet savus traukus, kurus jau esat lietojuši.

Jūs esat uzlādējuši šos traukus ar savu enerģētiku, daudz tajos investējuši, un tagad būtu visai dīvaini vienkārši ņemt un atdot tos kādam par baltu velti – daudz prātīgāk būtu arī turpmāk izmantot tikai tos.

Apģērbs

Ir jāsaprot, ka katra cilvēka apģērbs ir uzlādēts tieši ar viņa unikālo enerģētiku. Savā veidā apģērbs it kā uztur mūsu stāvokli, kas tika fiksēts noteiktā laika sprīdī. Kad cits cilvēks valkā jūsu drēbes, ir pilnīgi acīmredzami, ka tās sāk viņu ietekmēt un maina šī cilvēka likteni.

Rotaslietas

Jūsu vēlme izlīdzēt sev tuvam cilvēkam un palīdzēt viņam izskatīties labāk, izmantojot jūsu labāko aksesuāru vai rotaslietu, var novest pie visai sliktām sekām. Rotaslietas var uzkrāt un glabāt jūsu negatīvismu, ar kuru jūs pats tiekat galā itin labi un spējat turpināt strādāt, taču svešam cilvēkam tas var visai nopietni kaitēt.

Slota

Pastāv vairākas versijas, kāpēc slotu nedrīkst aizdot vai atdot pavisam. Un izplatītākā no versijām vēsta, ka jūsu slota jau ir piesaistīta jūsu mājām un tiem pastāv visai spēcīga enerģētiska saikne. Izmantojot slotu svešās mājās, tas ne tikai nenostrādās, bet var pat mainīt un sabojāt enerģētisko fonu.

Turpinājumu lasiet nākošajā

COMMENTS

Pievienot komentāru