Kuriem zodiaka zīmju pāriem nevajadzētu radīt kopīgus bērnus? Nekas labs no tā neiznāks!

Pēc astrologu uzskata, ir laulāti pāri, kuriem zvaigznes lēmušas nekļūt par vecākiem.

Neskatoties uz to, ka šozodiaka zīmju pārstāvji ir lieliski piemēroti laulībai un mīlestībai, bērnu radīšana nav domāta viņiem.

Viņi nespēj rast vienotu viedokli bērnu audzināšanas jautājumos vai arī izvēlas sliktākās mātes un tēva pienākumu stratēģijas.

Tūlīt uzzināsim, par kādiem pāriem runa!

Jaunava un Zivis

Jaunava nodarbojas ar bērnu audzināšanu un cenšas sasniegt ideālu, neredzot šķēršļus mērķa sasniegšanai. Vecāku audzināšanas stils bieži ir autoritārs.

Jaunava kontrolē visas bērna dzīves sfēras, nereti izmantojotsodus. Savukārt Zivis tiecas pēc iespējas izvairīties no vecāku pienākumu pildīšanas.

Rezultātā bērni izaug nelaimīgi, nepārliecināti par sevi, ar paaugstinātu trauksmes stāvokli.

Lauva un Skorpions

Ja starpLauvu un Skorpionu izveidojas pāris, tas ir ambīciju pilns. Bērnusšozodiaka zīmju pārstāvji uzskata par savu jauno projektu, kam jābūt vislabākajam. Kopš agras bērnības bērni tiek vadāto pa dažādiem pulciņiem un sporta sacensībām, jo vecāki cenšas izaudzināt viņus par ģēnijiem.

Taču vecāku mērķi, visticamāk, ir visnotaļ savtīgi: Lauva audzina bērnus, kuri viņu pielūdz, bet Skorpions mēģina savus sapņus realizēt caur bērniem. Dzīvesbiedri vēlas caur savām atvasēm pašrealizēt sevi.

Vēzis un Ūdensvīrs

Pārmērīga gādība par bērnu irVēža un Ūdensvīra problēma. Mīlēt viņu izpratnē ir norobežot bērnu no jebkādām problēmām un raizēm.

Vēži ir pārliecināti, ka bērnībai ir jābūt bezrūpīgai un cenšas pēc iespējas vairāk aizsargāt savu atvasi no ārpasaules problēmām.

Ūdensvīri ir gatavi dot bērnam tikai nedaudz vairāk brīvības. Tā rezultātā bērns absolūti nav pielāgots reālajai dzīvei.

Ja bērniņš ir dzimis spēcīgā zodiaka zīmē, viņš centīsies pasauli pakļaut sev. Ja horoskopa zīme ir vāja, pasaule var viņu salauzt.

Svari un Mežāzis

Svari un Mežāzis ir vienisprātis, izvēloties bērna audzināšanas metodes. Viņi būtu vislabākie vecāki, ja vienneizvēlētos ceļu, kas nodrošina bērnam maksimālu brīvību.

Par galveno uzdevumu šie vecāki uzskata bērna piedzimšanu un viņamateriālo nodrošināšanu (pārtika, apģērbs, pajumte). Bet viņi praktiski neiesaistās savas atvases audzināšanā, atvēlot šo lomu pulciņiem, bērnudārzam un skolai.

Rezultātā bērns cieš no uzmanības deficīta, cenšas visiem līdzekļiem piesaistīt sev vecāku uzmanību un saņemt no viņiem mīlestību. Jāmin, ka dažreiz, lai izpelnītos ievērību, bērns izvēlas pat ļoti agresīvas metodes.

Dvīņi un Zivis

Dvīņi un Zivis var izaudzināt lielisku bērniņu, būdami vieni. Bet kopā viņiem tas reti izdodas.

Pāra galvenā problēma ir viņu zodiaka zīmju nesaderība. Viņiem ir raksturīgi novirzīt uz partneri vai tuviniekiem atbildību, ieskaitot bērna audzināšanu.

Bieži vien ar bērna audzināšanu nodarbojas omītes un opīši, kamēr vecāki risina savus personiskos jautājumus.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru