Kurš ir lielākais pļēgurs no zodiaka zīmēm?

  1. vieta – Skorpions

Teorētiski Skorpioniem vajadzētu atdot godpilno pirmo vietu – par izdzertā alkohola apmēru. Bet praktiski tam nav nekādas jēgas, jo Skorpioni- alkoholiķi ir ļoti reta parādība.

Lieta tāda, ka piedzēries Skorpions pārvēršas par mīļumu, saldumiņu un visu bērnu draugu: dīvainā kārtā alkoholisko dzērienu ietekme uz Skorpiona organismu pilnībā izslēdz mizantropijas funkciju. Bet mēs labi zinām, ka tā ir Skorpiona personības pamatelements. Un patiesībā, Skorpions nekad nedzers tik daudz, lai šī pazīme absolūti pazustu, viņa patmīlība to vienkārši nepieļautu.

  1. vieta – Jaunava

Centrālo vietu horoskopā ieņem Jaunava – tie paši klusie alkoholiķi, par kuriem “nekad neiedomātos!” Un patiesībā arī neiedomātos, jo Jaunavas līdz pēdējam saglabā kontroli pār sevi un veiksmīgi tēlo, ka nav nekas traks, vienkārši iedzerts pavisam nedaudz laba vīna. Lai gan dzer Jaunavas tikai ar vienu mērķi: kaut uz neilgu brīdi pazaudēt šo sasodīto paškontroli!

  1. vieta – Vērsis

Vērši vispār nevilcinās: viņi sāk attiecības ar zaļo pūķi agrīnā pusaudžu vecumā, bieži iemīlas uz visu mūžu, un tālāk dzīvi ar to mīlestībā un harmonijā, līdz atturības sindroms tos izšķir uz visiem laikiem.

Jo pietiek Vērsim tikai pāris reizes pārdzīvot episkas paģiras, ar vemšanu pie gultas, ātro palīdzību un domām “Labāk es būtu vakar nomiris!” – kā šī alkohola mīlestība pārtrūkst. Viss, vairāk Vērsis nedzers. Vispār. JO aprobežoties ar pāris aliņiem ir tas pats, kā pabeigt randiņu divus soļus no gultas. Neizturami!

  1. vieta – Strēlnieks

Pavisam nedaudz pietrūka līdz līderu trijniekam. Strēlnieki ir paši laimīgākie alkoholiķi horoskopā: alkoholu viņi mīl patiesi, un viņš atbild ar to pašu. Strēlniekam nav vajadzīgs iemesls, lai iedzertu, jo kāpēc vajadzīgs iemesls, ja vienkārši ir jautri un labi?

Otra lieta, ka lielisks fiziskās veselības stāvoklis neļauj Strēlniekiem tā vienkārši nodzerties, un viņi var to pārtraukt jebkurā laikā.

  1. vieta – Svari

Bronzas medaļa tiek Svariem, kuri dzer nevis prieka pēc, bet lai gūtu labumu. Labumu savai trauslajai garīgajai veselībai, kura ik dienas cieš no neatbilstības šai pasaulei.  Tāpēc ikvakara reibinoša un valdzinoša dzēriena pirkums Svariem ir obligāts rituāls, un, ja viņiem liegs šādu iespēju, būs ļoti slikti. Bet ne ilgi, jo Svari atradīs izeju no situācijas.

  1. vieta – Auns

Sudraba medaļa tiek Auniem – iedzimtam alkoholiķim: Auni, kuri nesaskaras ar zaļo pūķi līdz 8. klases beigām, bet līdz augstskolas izlaidumam vispār nav sasnieguši otro alkoholisma stadiju, vispār nav Auni. Viņš visticamāk dzemdību namā ir samainīts ar kādu godprātīgu Mežāzi.

Lasi vēl: 3 zodiaka zīmes, kuras pavasarī atradīs partneri un mīlestību, kas nebeigsies un būs mūžīga

  1. vieta – Dvīņi

Dvīņiem, kā zināms, ir daudz personību, kuras viena otru nomaina. Bet iedzert viņas iet kopā. Kolektīvi. Un no šejienes arī teiciens “Nedrīkst dzert vienatnē!” Nu protams tā nav taisnība, un viltīgais Dvīni var lieliski dzert arī vienatnē.

Dvīņi dzer tāpēc, ka viņiem vienkārši vienmēr ir līdzi. Ne tikai alkohola pudele, bet arī lielisks pavadonis. Jūs taču zināt, ka ir patīkami iedzert kopā ar gudriem cilvēkiem! Un, atklāti sakot, grēks nedzert tādā kompānijā!

Avots:

myfeelings

Pievienot komentāru