Kurš ir lielākais pļēgurs no zodiaka zīmēm?

Mēs atklāsim jums patiesību!

  1. vieta – Mežāzis

Mežāži dzer apzināti: pārzin gadus un buķeti, atšķir īru un skotu viskiju pēc smaržas un krāsas, bet vīna kvalitāti nosaka pēc pudeles korķa. Kopumā viņi tā vienkārši alkoholu nepatērēs, bet gan izbaudīs.

Tāpēc šie alkohola guru nekad, nekad nepiedzeras. Vispār nekad!

  1. vieta – Zivis

Zivis grib dzert, bet neprot, jo pat pie minimālas alkohola devas viņi sadara tādas lietas, ka no rīta kauns skatīties acīs kolēģiem, mammai un pasaulei. Pats interesantākais, ka patiesībā Zivis nekad nav izpeldējušas no šī bezdibeņa, vienkārši alkohola ietekmē Zivis piemeklē atklāsme.

Tādā garā Zivis peld savā bezdibenī, līdz viņas “noķer” kāds, kurš viņas mīl un rekomendē vairāk tik ļoti nedzert. Un, kas ir interesanti, Zivis ieklausās. Nu, uz kādu laiku.

  1. vieta – Vēzis

Vēži mīl iedzert. Ļoti. Jautri un garšīgi, piekožot kādu no 45 ēdieniem, tuvu draugu un ģimenes lokā. Nu tā nedaudz! Tie Vēži, kuri savā dzīvē kaut reizi ir iedzēruši ne tikai nedaudz, bet krietni daudz, atcerēsies to visu savu mūžu.

Tāpēc Vēži iekrīt vienā no divām galējībām: vai nu dzer līdz nemaņai, jo vairāk tāpat nav ko zaudēt, vai pēc tādas reizes nedzet vispār. Vispār. Nekad. Un, lai cik dīvaini tas arī nebūtu, otrais variants ir sastopams biežāk.

  1. vieta – Lauva

Lauvas ļoti baidās iedzert pa daudz, nejauši izrunāties un sabojāt galveno, kas panākts ar tik lielām pūlēm: reputāciju, tiesa, kura gandrīz pilnībā balstās uz mītiem un leģendām, kuras Lauvas ir sacerējušas pa sevi pašas.

Un, tā kā alkohols uz Lauvām iedarbojas gluži kā patiesības dzira, Lauvas daudz nedzer. Toties par saviem piedzīvojumiem ar alkoholu Lauvas melo tikpat iedvesmojoši kā par visu citu.

  1. vieta – Ūdensvīrs

Ūdensvīri no alkohola baidās vairāk nekā no bukiem, zirnekļiem un teroristiem kopā ņemot, bet to viņi neizrāda: bez bailēm un pārmetumiem viņi iedzer kādu grādīgos un mudina apkārtējos neatpalikt. Viņi uzskata, ka alkohols ir ienaidnieks, bet baidīties no ienaidniekiem nav Ūdensvīra dabā.

Tāpēc Ūdensvīri ar saucienu “Džeronīmo!” dzer līdz pudele sausa, un apkārtējiem šķiet, ka zaļais pūķis tūlīt, tūlīt pazudinās šo drosminieku. Bet nē. Pirmkārt, Ūdensvīri gandrīz nekad nepiedzeras, bet, otrkārt, viņi nekad nekļūst atkarīgi. Ūdensvīrs un atkarība ir divas nesavienojamas lietas.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru