Kuru zodiaka zīmju pārstāvji var droši uzņemties kredītsaistības, bet kam vajadzētu izvairīties no kredītiem

Mēs visi lieliski zinām, ko nozīmē kredīts. Tās ir saistības bankas priekšā. Lai nenokļūtu parādu jūgā, zvaigznes iesaka ņemt vērā savu zodiaka zīmi. Jo katram ir sava attieksme pret finansēm un tai skaitā kredītiem, tā apgalvo city-glam.ru.

Kādām zodiaka zīmēm kredītus labāk neņemt

Spontānajam Aunam ļoti patīk riskēt.  Reizēm viņam ir raksturīga neapdomāta rīcība. Piemēram, kredītu ņemšana. Pavisam spontāni Auns izlemj steidzami iegādāties kādu mantu, turklāt par milzīgu summu. Pēc kāda laika šī lieta vairs nemaz nešķiet tik vajadzīga, bet kredīts bankā jau karājās. Milzīga naudas parāda sajūta noved viņus līdz nomāktībai un pat depresijai.

Lai arī cik daudz Dvīņi arī pelnītu, viņiem nekad nepietiks. Viņi visai bieži izdomā pirkt te un tagad, vienalga, vai tā r jauna sadzīves tehnika vai auto. Tāpēc arī bez kredītiem šī zodiaka zīme iztikt nespēj.

Dvīņi viegli pieņem lēmumu par ātru pirkumu kredītā, pat tad, ja viņiem jau ir izveidojies parāds bankai. Vienmēr cenšas laicīgi atmaksāt esošos aizņēmumus, lai pēc tam paņemtu jaunus. Zvaigznes iesaka Dvīņiem neņemt ilgtermiņa kredītus (kas ilgāki par 5 gadiem), savādāk tas var negatīvi ietekmēt viņu emocionālu stāvokli.

Lauvas dod priekšroku spilgtai un krāsainai dzīvei. Visbiežāk viņi itin viegli aizņēmās naudu un ņem kredītus, nemaz nedomājot par sekām.

Arī procentu likme viņu īpaši neinteresē. Galvenais ir nodrošināt komfortablu un vērienīgu dzīvesveidu. Visai bieži tieksme pēc skaistas dzīves noved pie pierādu jūga. Taču kā norēķināties par savām finansiālām saistībām ar banku šī zodiaka zīme domā pašā pēdējā kārtā.

Atbildības izjūta kreditoru priekšā ir atkarīga no individuālām katra cilvēka-Lauvas īpatnībām.

 

Mežāžiem finanšu horoskops vispār neiesaka ņemt kredītus. Mežāzis ļoti grūti pārcieš jebkāda veida parādsaistības. Šīs zīmes pārstāvji visai grūti šķiras no aizņemtiem naudas līdzekļiem, tāpēc iespējami arī atmaksas kavējumi.

Lasi vēl: Kā atbrīvoties no herpes. Vienkāršākais triks ar zaļo mālu palīdzību

Tikai rodoties patiesi steidzamai nepieciešamībai, Mežāzis drīkst aizņemties nelielu naudas summu, kuru jācenšas pēc iespējas ātrāk atmaksāt. Visos citos gadījumos zvaigznes neiesaka Mežāžiem saistīt sevi ar banku aizdevumiem, bet gan labāk dzīvot rēķinoties ar pašu nopelnītiem līdzekļiem.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru