Kuru zodiaka zīmju sievietes visveiksmīgāk izvēlas laulāto draugu. Raugi, vai esi starp viņām!

Astrologi ir noteikuši vairāku zodiaka zīmju sievietes, kas visbiežāk izdara pareizo izvēli attiecībā uz dzīvesdraugu. Nav mazsvarīgi arī tas, ka šīs dāmas biežāk nekā citas spēj saglabāt harmoniju un omulību ģimenē.

Svaru zīmes sievietes apvij noslēpumainas pievilcības aura. Šajā horoskopazīmē dzimušās dāmas spēj piesaistīt pretējā dzimuma uzmanību. Saskarsme ar sievietēm Svariem vienmēr radīs patīkamu “pēcgaršu”, tāpēc vīrieši vēlēsies viņas redzēt atkal un iegūt uz mūžu. Vīriešus piesaista nezināmais,ko viņiem ar vieglu roku dāvās Svaru zīmē dzimušās sievietes.

Šīm sievietēm parasti nav problēmu izprast, vai vīrietis ir viņaipiemērots vai ne. Tādēļ viņas ārkārtīgi reti pieļauj kļūdas, precīzi trāpot mērķī. Turpmāk situācija veidojas labvēlīgi, jo pilnīgi apburtais vīrietis ir gatavs gāzt kalnus šādas dāmas dēļ.

Lauvas zīmē dzimušās sievietes veic rūpīgu atlasi, lai atrastu sev piemērotāko dzīvesbiedru. Viņas par potenciālajiem partneriem uzzinu visu iespējamo, līdz pat viņu radurakstiem. Šajā horoskopa zīmē dzimušās dāmas ļoti rūpējas par sevi un vienmēr žilbina ar lielisku izskatu, tāpēc pielūdzēju viņām netrūkst.

No vienas puses, Lauvenes ir veiksmīgas, pašpietiekamas un disciplinētas sievietes, bet, no otras puses, viņas vienmēr ir gatavas partnera priekšā parādīties vājas un neaizsargātas. Protams, šādas dāmas piesaista veiksmīgus vīriešus. Visbiežāk izveidojas pāris, kas ir ideāli piemērots viens otram, ja vien sievietes Lauvas nepieļauj kļūdas.

Dvīņu zīmē dzimusi sieviete ir sabiedriska, daiļrunīga un, pats galvenais, brīvību mīloša. Vīriešiem ir kārtīgi jāpacīnās, lai iegūtu šādas dāmas uzmanību. Sievietes Dvīņi ir nenotveramas kā vējš, un daudzi stiprā dzimuma pārstāvji padodas šajā spēlē, taču Dvīņu zīmes pārstāves šādā veidā pārbauda, ​​kurš ir patiešām gatavs par viņām cīnīties.

Sieviete Dvīņi spēlēs šo spēli, kamēr iegūs pārliecību par partnera uzticamību, bet pēc tam sniegs viņam brīnišķīgu laulības dzīvi bez ķildām,un negatīvisma, vienmēr rādot priecīgu vaigu. Daudzi pretējā dzimuma pārstāvji cenšas iekarot šādu “medījumu” – kad viņiem tas izdodas, vīriešu interese par sievietēmDvīņiem tikai vairojas

Sieviete Ūdensvīrs ir viena no kaislīgākajām dāmām visā horoskopā. No vienas puses, viņa šķiet romantiska un vējaina, bet tev ir jāsaprot, ar ko tev ir darīšana. Sieviete Ūdensvīrs vienmēr ir gatava avantūrām, viņa ir neatkarīga, vēlas līdztiesību, bet tajā pašā laikā viņa kļūs par ideālu jebkura spēcīga vīrieša dzīves pavadoni.

Lasi vēl: Cilvēks šajā laika posmā spēj dzirdēt un redzēt arī pēc nāves. Slepens eksperiments krematorijā

Viņi nekad sevi neizmainīs sīkumos, rets gadījums, kad viņa būs blakus vājam vīrietim. Parasti Ūdensvīra zīmē dzimušās dāmas izvēlas spēcīgu un garā stipru pretējā dzimuma pārstāvi, vēlams stiprāku par viņu pašu. Pēc tam, kad viņš parādīsies pie horizonta, sieviete darīs visu, lai viņu apburtu, un ticiet man, to viņa prot. Attiecībās ar šādu dāmu vīrietim būs ērti un patīkami, jo viņa pildīs vairākas lomas – būs ir gan labs draugs un mīļākā, gan māte un partnere.

Avots:

zen.yandex

COMMENTS

Pievienot komentāru