Labākie tēvi, saskaņā ar zodiaka zīmi, kuri nekad nepametīs savus bērnus

Vīrietis – Mežāzis saviem bērniem uz visu dzīvi kļūst par neapstrīdamu autoritāti. Viņš saviem bērniem iemācīs visu, ko zina pats, turklāt ļaus patstāvīgi gūt pirmos panākumus jebkurā sfērā. Tēvs – Mežāzis pilnībā sagatavos savus bērnus reālajai dzīvei  un pieaugušo vecumā sniegs padomu, ja tāds tiks lūgts.

Mežāzis pārāk nelutina savus bērnus, bet vari būt pārliecināts – viņa atvase mācīsies pašās prestižākajās skolās. Vīrietis – Mežāzis ir uzticams ģimenes cilvēks, bet pat gadījumā, ja šķiras no sievietes, viņš nekad nezaudē sakini ar saviem bērniem, morāli un finansiāli viņus atbalstot.

Vīrietis – Jaunava vēl ilgi pirms bērna nākšanas pasaulē tam gatavojas. Jaunava pārlasa lērumu literatūras par bērnu audzināšanu, kas liecina par viņa nopietno attieksmi pret tēva lomu.

Lasi vēl: Nežēlīgas maitas – sieviešu zodiaka zīmes, kuras pamet vīriešus kā izmantotas lietas

Pārmērīga vēlme nodrošināt bērnus finansiāli, reizēm traucē Jaunavām izveidot garīgu saikni ar savām atvasēm, tomēr tas netraucē bērniem sniegt virkni zināšanu, kas noderēs dzīvē. Tēvs – Jaunava vienmēr atbalsta savus bērnus un nekad nepamet likteņa varā, neskatoties ne uz ko.

Avots:

relrus

COMMENTS

Pievienot komentāru