Lai sāktu veiksmīgu dzīvi jaunajā 2020. gadā, dažas lietas jādara vēl aizejošajā gadā. Šis obligāti jāpaspēj izdarīt līdz 31.decembrim

Gada beigās katrs no mums vēlas novērtēt situāciju un atstāt visu slikto pagātnē. Lai sāktu jaunu dzīvi jaunajā 2020. gadā, dažas lietas jādara vēl aizejošajā gadā.

Sakārtojiet lietas.

Organizējiet atlikušo nedēļas tā, lai jūs varētu izdarīt visu iespējamo. Labākais palīgs šajā sarežģītajā jautājumā būs organizētība: izrakstiet visas lietas, saistības, nesamaksātās soda naudas un nokavētos maksājumus. Centieties nomaksāt daļu no parādiem un izpildiet iesāktos uzdevumus. Ja jums, atlikušajā laikā pirms Jaunā gada, nav laika to darīt, tad sāciet ar mazumiņu. Tādējādi tiks palaists ķēdes mehānisms, un pēc tam daudz vieglāk būs pabeigt uzdevumus.

Atbrīvojieties no sliktiem ieradumiem un stresa.

Stress, atkarības un sliktie ieradumi ir visbriesmīgākie pavadoņi, īpaši gaidot brīvdienas. Tāpēc no tiem ir nepieciešams atbrīvoties. Ir daudz dažādu veidu: sports, garīgas prakses, meditācija, ceļojumi. Sāciet tagad un pakāpeniski pārejiet uz to, ko esat plānojis.

Apkopojiet un izveidojiet vēlmju sarakstu.

Gada beigās veicietnovērtējumu, atcerieties priecīgos mirkļus un izveidojiet savu vēlmju sarakstu nākamajam gadam. Pat ja jūs to neatverat gada laikā, šīs vēlmes joprojām tiks nosūtītas Visumam. Jūs būsiet pārsteigts, cik daudz jūs esat piepildījis no savu vēlmju saraksta, ja atvērsit to pēc sešiem mēnešiem vai gada. Starp citu, vēlmju karte ir lieliska alternatīva, un ar tās palīdzību jūs varat arī piepildīt savu plānu.

Dariet labu.

Aizejošā gada beigās esiet laipnāks un palīdziet tiem, kam tas nepieciešama. Palīdziet draugam strādāt vai pārcelties, noorganizējiet labdarības pasākumu un izdalīt nevajadzīgas lietas vai ziedojiet naudu dzīvnieku patversmei. Atcerieties, ka, palīdzot citiem, jūs kļūstat laimīgāki. Bumeranga likums darbojas abos virzienos.

Realizējiet savu sapni.

Lai radītu svētku atmosfēru un ticētu pasakai, jums ir nepieciešams brīnums, tāpēc radiet to pats. Dari to, ko neuzdrošinājies darīt. Tas var būt mīlestības paziņojums, drosmīgs akts, ilgi gaidīts pirkums.

Lasi vēl: Slimības, kas rodas no nerviem: no tām var atbrīvoties, tikai kontrolējot savas emocijas

No dzīves noņemiet visu nevajadzīgo.

Jūs droši vien precīzi zināt, kam jūs velti tērējat savu enerģiju, laiku un naudu. Tātad, kāpēc no tā neatbrīvoties 2020. gada Jaunā gada priekšvakarā? Toksiskas attiecības, nemīlēts darbs, enerģētiskie vampīri – tas viss prasa daudz resursu, ko jūs varētu tērēt, lai piepildītu savus sapņus.

Apmeklējiet tuviniekus un radiniekus.

Drudžainās dienās mēs aizmirstam par tuvākajiem un dārgākajiem cilvēkiem. Skaidrs, ka katram no mums ir sava dzīve un savas rūpes, bet ir jāatrod laiks, lai savstarpēji komunicētu un šādi mirkļi ir jānovērtē.

Avots:

slovafraza

COMMENTS

Pievienot komentāru