Lai šodien pa katras mājas durvīm ienāk eņģelis… Šis stāsts liks jums aizdomāties, ka mēs neesam vieni uz šīs pasaules

Sargeņģeļi mūsu dzīvē

Skeptiķi un ateisti ir pārliecināti, ka pārdabiski spēki neeksistē, un sargeņģeļi ir tikai ticīgo cilvēku fantāzija. Tomēr ikviena cilvēka dzīvē ir bijuši gadījumi, kurus grūti aprakstīt no loģikas viedokļa.

Katram cilvēkam ir pazīstama tāda lieta kā intuīcija, priekšnojauta, kura liek veikt noteiktu izvēli, rīcību vai pēdējā brīdī atteikties no pieņemtā lēmuma, un beigās izrādās, ka tas bija labākais variants.

Iespējams, ka tas, ko mēs saucam par intuīciju, arī ir sargeņģeļa mājieni, lai pasargātu aizbilstamo, lai viņam palīdzētu un dod zināšanas par to, kas ir pareizi.

Vairumam cilvēku kaut reizi dzīvē bijusi nejaušība, kas izrādījusies izšķiroša, Piemēram, pazaudējās atslēgas vai dokumenti, kuru meklēšanas dēļ tika nokavēta lidmašīna, kas cieta aviokatastrofā. Sabojājas automašīnas motors, kas pasargāja no iekļūšanas autoavārijā. Negaidīti vajadzīgā brīdī parādās tuvs cilvēks, kas var sniegt nepieciešamo palīdzību utt.

Tāpat eksistē neredzama saite starp tuviem cilvēkiem (visbiežāk starp māti un bērnu), pateicoties kurai cilvēki var just, kad ar tuviniekiem notikusi nelaime vai viņiem nepieciešama palīdzība. Ticīgie cilvēki uzskata, ka tas viss – ir sargeņģeļa roku darbs, kas aizsargā savus aizbilstamos un viņu tuviniekus no nelaimes.

Lasi vēl: Ja tu nevari atrast savu problēmu un nelaimju iemeslu, izmet no mājas visas orhidejas. Nav brīnums, ka šo augu sauc arī par “vīru aizdzinēju”.

Lai šodien pa ikviena nama durvīm ienāk sargeņģelis… pasmaida un saka: “Es pie jums esmu uz visiem laikiem. Es jums atnesu – veselību, laimi, veiksmi un mīlestību!!!”

Avots:

vality

COMMENTS

Pievienot komentāru