Lemj par pabalsta piešķiršanu trīnīšu ģimenei

2018.gada 26.aprīļa Valmieras pilsētas pašvaldības domes sēdē deputāti lēma piešķirt ģimenei no Valmieras, kurai šī gada martā piedzima trīnīši, vienreizēju pabalstu 4500 EUR apmērā pēc nodokļu nomaksas.

Papildu šim pabalstam Valmieras pilsētas pašvaldības saistošie noteikumi “Par pašvaldības pabalstiem Valmieras pilsētā” paredz trīnīšu ģimenei izmaksāt arī 200 EUR lielu vienreizēju pabalstu par katru jaundzimušo. Tiesības saņemt pabalstu ir vienam no vecākiem ar nosacījumu, ka abu vecāku deklarētā dzīvesvieta pēdējos divpadsmit mēnešus ir Valmiera. Plašāku informāciju par jaundzimušā pabalstu iespējams saņemt, sazinoties ar Valmieras pilsētas pašvaldības Sociālo lietu pārvaldes sociālās palīdzības organizatorēm Sandru Lapiņu, tālrunis 64207153, e-pasts: [email protected] vai Līgu Oliņu, tālrunis 64210690, e-pasts: [email protected].

Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Jānis Baiks, Vidzemes slimnīcas valdes priekšsēdētājs Uģis Muskovs un labklājības ministrs Jānis Reirs neilgi pirms ģimenes došanās mājās no slimnīcas, 6.aprīlī, sveica trīnīšu ģimeni. Jāpiemin, ka arī 10.aprīļa Ministru kabineta sēdē lemts izmaksāt vienreizēju pabalstu trīnīšu ģimenei 8 538 EUR apmērā pēc nodokļu samaksas.

Pievienot komentāru