Liepājas leļļu teātra izrāde “Sarkangalvīte”

Otrdien, 13. novembrī, plkst. 11.00, Ventspils kultūras centrā viesos Liepājas leļļu teātris ar izrādi “Sarkangalvīte”.

Cauri gadsimtiem šī brāļu Grimmu pasaka pasniegta dažādās versijās. Šoreiz Liepājas leļļu teātra radošā komanda vēlas to izstāstīt stāstu rotaļīgi un viegli. Sarkangalvīte satiek mežā arī vardi, žurku un vilku, bet šis vilks nav ļauns. Viņš ir tikai apvainojies, ka visi aizmirsuši viņa dzimšanas dienu. Arī vecmāmiņa tikai netīšām “apēdas”, par ko vilks ir patiešām nelaimīgs. Protams, pasakā viss beidzas labi un nemaz nav bailīgi. Izrāde domāta skatītājiem no trīs gadu vecuma.

Izrādes radošā komanda:

• Režisors: Juris Ločmelis.

• Komponists: Jānis Strazds.

• Scenogrāfe: Aleksandra Runde.

• Leļļu un dekorāciju meistari: Laura Rutkovska, Lāsma Vaiče un Uldis Vaičis.

• Lomās: Denisa Braša un Ingars Gudemanis

Biļetes var iegādāties Ventspils Kultūras centra kasē. Cena 3.00 EUR.

Informējam, ka Ventspils pilsētas pašvaldības rīkoto publisko pasākumu laikā informācijas atklātības nodrošināšanai un ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem, publicitātei, mārketingam un intervijām, var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija.

Fotoattēli un video var tikt izvietoti Ventspils pilsētas pašvaldības portālā www.ventspils.lv un Ventspils Kultūras centra mājas lapā www.kulturascentrs.ventspils.lv, kā arī pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook.com, Twitter.com, Draugiem.lv un Instagram.com.

Jums ir tiesības pieprasīt neizmantot vai dzēst, ja tas ir tehniski iespējams, minēto fiksāciju ar Jūsu personas datiem.

Pārzinis: Ventspils pilsētas dome, Jūras iela 36, Ventspils, LV – 3601, e-pasts: [email protected].

Pievienot komentāru