Ļoti garšīgas sviestmaizes ar biezpienu un tomātu un vēl kādu īpašu sastāvdaļu!

Ļoti garšīgas sviestmaizes ar biezpienu un tomātu un vēl kādu īpašu sastāvdaļu, kura ir ļoti vieglu atrodama savā virtuvē. 

Sastāvdaļas:

Kaltēts baziliks – 1 g

malti melnie pipari – 1 g

Tomāti – 400 g
Skābais krējums – 180 g

Sāls – 1 g

biezpiens – 360 g

Baltmaize – 300 g

Recepte: Sviestmaizes ar biezpienu un tomātiem (lauku gaumē)

Šīs sviestmaizes tika izgudrotas mūsu virtuvē pēc daudziem eksperimentiem, meklējot labāko sviestmaižu recepti uzkodām. Tās ir ļoti ātri pagatavojamas, ļoti garšīgas un lieliski piemērotas kā uzkoda visai ģimenei. Starp citu, šīs sviestmaizes ir piemērotas arī negaidītiem viesiem.

 

Lasi vēl: Jūs šādi vēl pelmeņus nebūsiet gatavojuši! Tik fantastiski, ka vīrs prasa jau trešo dienu pēc kārtas!

Kopumā gatavosim. Recepte ir pamatrecepte, jebkuri uzlabojumi, papildinājumi un garšas izmaiņas uz labo pusi ir laipni gaidītas.

Rūpīgi sagrieziet maizi šķēlēs. Dziļā bļodā sajauciet skābo krējumu un biezpienu. Starp citu, biezpienu sviestmaižu pagatavošanai labāk ņemt zemnieku. Vai arī biezpienu, kas ir pieejams veikalā.

Biezpiena maisījumam pievieno maltus melnos piparus un sāli. Pievienojiet garšvielas tā, lai tās maisījumā būtu jūtamas.

Sagrieziet arī tomātus šķēlītēs jebkādā formā, kas jums patīk. Tos var sagriezt ripiņās, sagriezt kubiņos vai sagriezt jebkurā citā formā. Uzliek sagrieztus tomātus uz maizes šķēlītēm.

Nākamais slānis ir skāba krējuma un biezpiena maisījums, virsū pārkaisiet kaltētu baziliku. Žāvēta bazilika vietā var izmantot, piemēram, zaļos sīpolus, pētersīļus vai dilles.

Saimnieciskās sviestmaizes ir gatavas. Izbaudiet. Labas apetītes!

 

Pievienot komentāru