LTRK aicina apmeklēt Biznesa forumu Aizkrauklē “Uzņēmējs. Sadarbība. Izaugsme”

Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) un Aizkraukles novada pašvaldība aicina uzņēmējus, amatniekus, lauksaimniekus, sabiedriskās organizācijas un ikvienu interesentu apmeklēt Biznesa forumu “Uzņēmējs. Sadarbība. Izaugsme.”, kas norisināsies 16. martā plkst. 10:00 Aizkraukles Profesionālajā vidusskolā, Jaunceltnes ielā 21, Aizkrauklē “Uzņēmēju dienas Aizkrauklē” pasākuma laikā .

Foruma devīze ir “Uzņēmējs. Sadarbība. Izaugsme” un tajā tiks runāts par jaunākajām IT tehnoloģijām un kā tās efektīvi izmantot uzņēmējdarbībā, kā arī notiks paneļdiskusija par uzņēmējiem aktuāliem jautājumiem, kontaktbiržas meistarklase un citas aktivitātes. Tāpat būs iespējams uzzināt gan pieredzējušu uzņēmēju, gan pavisam jaunu uzņēmēju veiksmes stāstus, kas var noderēt par motivāciju jaunajiem komersantiem.

Dienas sākumā “Swedbank” grupas Digitālās stratēģijas vadītājs Ģirts Bērziņš stāstīs par digitālo tehnoloģiju attīstību un nākotnes redzējumu, savukārt pēc tam pašmāju degvielas tirgotāja AS “Virši-A” izpilddirektors Jānis Vība un SIA “RocketGrip” uzņēmuma veidotāji – Aksels Zingulis un Reinis Ņikuļcevs – dalīsies iedvesmojošos pieredzes stāstos. Kopā ar Aizkraukles novada domes priekšsēdētāju Leonu Līdumu, LTRK prezidentu Aigaru Rostovski, Zemgales uzņēmējdarbības centra vadītāju Nauri Pauliņu un citiem ekspertiem spraigā paneļdiskusijā būs iespēja uzzināt vairāk par uzņēmējdarbības attīstības iespējām novadā, kā arī dažādu faktoru, tostarp demogrāfiskās situācijas un izglītības ietekmi uz ekonomiku kopumā. Vēlāk notiks biznesa kontaktu veidošanas meistarklase kopā ar pieredzējušu komunikācijas lietpratēju Aleksi Dobrovoļski.

Foruma noslēgumā visiem interesentiem būs iespēja doties ekskursijā pa moderni iekārtoto Aizkraukles profesionālo vidusskolu, kur tiek sagatavoti darba tirgū pieprasīti un konkurētspējīgi speciālisti.

“Uzņēmēju dienu organizēšana ir viens no veidiem, kā pašvaldība veicina uzņēmējdarbību savā teritorijā. Tas ir pasākums, kur mēs pateicamies jau strādājošiem uzņēmējiem, un sniedzam iespējas jaunajiem satikt topošos sadarbības partnerus, smelties idejas, iegūt vērtīgu pieredzi. Paldies Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamerai un pārējiem mūsu sadarbības partneriem, kas piedalījās šī gada lielākā uzņēmējdarbības pasākuma rīkošanā Aizkraukles novadā,” saka Aizkraukles novada domes priekšsēdētājs Leons Līdums.

“Man ir patiess prieks, ka pēdējos trīs gadus, kopš esmu LTRK prezidents, arvien aktīvāk strādā reģioni – gan pašvaldības, gan arī uzņēmēji izrāda daudz lielāku iniciatīvu apgūt papildu jaunumus, mācīties, pulcēties un diskutēt. Ir būtiski apvienoties, lai atrastu vislabākos risinājumus dažādām problēmām, kam noder šādas uzņēmēju dienas un biznesa forumi. Aicinu arī citas pašvaldības un pilsētas vērsties LTRK, lai kopā domātu un radītu izcilu uzņēmējdarbību,” saka LTRK prezidents Aigars Rostovskis.

Pieteikties forumam: http://ej.uz/UDA_160318. Ieeja bez maksas. Vietu skaits ierobežots.

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) ir politiski neitrāla uzņēmēju biedrība, kurā apvienojušies visu Latvijas reģionu un tautsaimniecības nozaru mikro, mazie, vidējie un lielie uzņēmumi. Pēc biedru skaita LTRK ir lielākā uzņēmēju biedrība, kurā apvienojušies vairāk nekā 2300 individuāli biedri un vairāk kā 60 uzņēmēju biedrības. LTRK individuālo biedru – uzņēmumu – apgrozījums 2015.gadā pārsniedza 17,5 miljardus eiro.

LTRK pārstāv savu biedru – uzņēmēju intereses valsts un pašvaldību institūcijās, cīnoties par labāku biznesa vidi, kā sniedz praktisku atbalstu saviem biedriem, palīdzot celt uzņēmumu konkurētspēju, kā arī atrast jaunus sadarbības partnerus Latvijā un ārvalstīs.

LTRK ir pilntiesīga starptautiskā tirdzniecības un rūpniecības kameru tīklojuma – vairākus gadu simtus darbības pieredzi uzkrājušo un daudzu miljonu visas pasaules uzņēmēju apvienojošo Eiropas Tirdzniecības un rūpniecības kameru asociācijas (EUROCHAMBRES) un Starptautiskās Tirdzniecības palātas (ICC) – biedre.

Biedrība ir viena no vecākajām Latvijas nevaldības organizācijām – LTRK ir uzņēmēju balss un atbalsts jau vairāk nekā 80.gadu!

Pievienot komentāru