Lūgšana, kas spēj minūtes laikā noņemt jebkādas sāpes

Lūgšanu jāskaita vienatnē pie iedegtas sveces un vēlams uz ceļiem. Šo lūgšanu var skaitīt pilnīgi ikviens cilvēks, neatkarīgi no vina reliģijas.

Lasi vēl: Ja jūs pamanījāt savā dārzā šo augu, nekādā gadījumā neiznīciniet to. Lūk, kadēļ!

Ar šīs lūgšanas palīdzību ir iespējams vien pāris minūšu laikā samazināt temperatūru, noņemt jebkādas sāpes.

“Mans debesu Tēvs! Es Tev pateicos un slavinu Tavu Vārdu par to, ka dzirdi mūs un ārstē visas mūsu kaites. Es lūdzu, lai tu ārstē (vārds, uzvārds) un vadi viņu visā patiesībā. Lai Tu Savā mīlestībā sniedz viņam/-ņai dvēseles un prāta mieru; atvieglo ciešanas un remdini sāpes. Lai caur Savu neizmērojamo žēlastību, ar Savu labo Taisnības roku skar (vārds, uzvārds) slimās vietas un dod spēku, sapratni un mieru. Es lūdzu, lai Tu vadi ārstus un lai Tava griba notiek uz zemes, kā tas ir debesīs, kur nav ne slimību, ne sāpju, ne ciešanu. Tev, vienīgajam Dievam mūsu visu Tēvam, pieder slava, gods un vara. Pie Tevis griežos vājuma un vajadzības brīžos un lūdzu būt kopā ar tiem, kas slimi. Tāpēc, lūdzu, sūti savu Vārdu un ārstē Savu bērnu (vārds, uzvārds). Paldies par to, ka mīli mūs tik ļoti. Paldies, ka dzirdi; paldies, ka dziedē visus tos, kas slimi. Tava Dēla Jēzus Vārdā mēs lūdzam. Āmen.”

No rīta:
“Paldies, Tēvs, par šo dienu. Lai nāk grūtības, kuras mēs spēsim pārvarēt ar Tevis sūtīto gaismu.”

Vakarā:
“Tēvs, pārvērt iztērētos spēkus labā, ļauj mums sagatavoties nākošajai dienai. Āmen.”

Kad būsiet izārstējušies, centieties nepieļaut iepriekšējās kļūdas, citādi slimības var atgriezties pat divkārt trakākas.

avots

Pievienot komentāru