Lūgšana par slimnieka atveseļošanos

„Svētā Dievmāte, paglābj mūs, grēcīgos!

Piedod mums mūsu grēkus un dāvā mums glābšanos un stipru veselību! Paldies, ka neatstāj mūs un dod mums ticību, cerību, mīlestību! Esi slavēts Dievs Kungs!

Izglāb un palīdzi manai ģimenei, dāvā mums veselību, mazdēlus maniem dēliem, veselību manām vedeklām un visiem maniem tuviniekiem! Dāvā mums mieru un laimi, pasargā mūs no grēcīgiem vilinājumiem. Paldies Tev par visu, ko dāvā un par Tavu visaptverošu mīlestību pret mums! Neatstāj savus nesaprātīgus bērnus!”

Visu zīmīgo mērķu sasniegšanai ir nepieciešams tikai viens – mērķtiecība un lieliska veselība, kas mēdz mūs pievilt. Lai pēc iespējas ātrāk atgūtos un pievarētu slimību, daudzi vēršas pie svētbildēm ar lūgumu palīdzēt un dziedināt, kā arī dāvāt dzīvības spēkus.

Kura lūgšana par slimnieka atveseļošanos ir pati iedarbīgāka un spēcīgāka?

Lūgšanai par cilvēka atveseļošanos piemīt milzīgs spēks, tāpēc arī attieksmei pret to jābūt gana nopietnai. Var lūgt ne vien par paša, bet arī par slimības pievarēto tuvinieku, radinieku, kolēģu, draugu veselību.

Lai lūgšana par cilvēka veselību sniegtu gaidīto rezultātu, tā jālasa svētbildes priekšā, vienalga, mājās vai baznīcā. Lai atgūtu veselību, visbiežāk lūdz Svēto Nikolasu jeb Nikolaju Brīnumdari vai Svēto Svētlaimīgo (Maskavas) Matronu.

Labākā lūgšana par slimnieka atveseļošanos, kas tiešām palīdz

Lasi vēl: 4 zodiaka zīmes ar pašu mistiskāku dvēseli: viņi spēj laicīgi nojaust nelaimes un pareģot nākotni

Pati populārākā lūgšana par slima cilvēka veselību – tā ir vēršanās pie Svētās Matronas, kas dziedināja cilvēkus no daudzām nopietnām slimībām.

„Svētlaimīgā Matrona, lūdzu Tev, pievērs uzmanību savam vergam (te nosaukt savu vai slimnieka vārdu), grēcīgu, bēdās, slimībās un grēcīgos vilinājumos. Mierini mani (vai minēt vārdu), palīdzi atbrīvoties no visām manām slimībām. Palīdzi atbrīvoties no visām ļaunajām bēdām un no ienaidniekiem. Aizlūdz Dievam, lai piedod mums visus mūsu pāridarījumus, grēkus un nelikumības. Āmen.”

Pēc tam nepieciešams nokristīties un klusiņām pāris minūtes pastāvēt svētbildes priekšā.

Avots:

interesno

COMMENTS

Pievienot komentāru