Luminor vebinārā iepazīstinās ar svarīgāko par mājokļu iegādes jautājumiem

Luminor banka aicina uz vebināru, kurā eksperti iepazīstinās ar šī brīža situāciju mājokļu tirgū – kādi ir pieprasītākie mājokļu veidi, cik aktīvs ir mājokļu tirgus un kādi finansējuma risinājumi pieejami tiem, kas vēlas iegādāties nekustamo īpašumu. Vebinārs “Atslēgas jautājumi mājokļa iegādei” būs skatāms tiešsaistē Luminor Latvija Facebook profilā 12.jūnijā plkst. 10.00.

Martā un aprīlī nekustamo īpašumu tirgū uz dažām nedēļām aktivitāte saruka – daudzi pircēji darījumus piebremzēja, vēloties nogaidīt un izvērtēt savu finansiālo situāciju un kopējo noskaņojumu ekonomikā. Taču šobrīd pieprasījums pēc mājokļa kredītiem Latvijā ir atjaunojies pirms pandēmijas līmenī un pēdējās nedēļās pat pārsniedzis to. Luminor banka ik nedēļu saņem ap 300 pieteikumu hipotekārajiem kredītiem, kas nozīmē, ka daudzi iedzīvotāji atkal jūtas stabili un ir gatavi atsākt nekustamo īpašumu darījumus.

Vebinārā nozares eksperti dalīsies ar novērojumiem un ieteikumiem, lai palīdzētu potenciālajiem mājokļu pircējiem gūt atbildes uz jautājumiem par īpašuma iegādi un informētu par nozares tendencēm.

Vebinārā piedalīsies:

• Ingūna Krieva, Luminor mājokļu kreditēšanas eksperte;

• Sarmīte Grāvelsiņa, Altum Privātpersonu apkalpošanas daļas eksperte;

• Evija Dzenīte, Latio Mājokļu tirdzniecības nodaļas vadītāja;

• Liāna Voina, Luminor Sadarbības partneru nodaļas vadītāja.

Seminārs tiešraidē būs skatāms Luminor Latvija Facebook lapā piektdien, 12.jūnijā, no plkst. 10 līdz 11. Vairāk informācijas: https://www.facebook.com/events/1205949243107658

Pievienot komentāru