Mājās, kur kāds slimo, noteikti jābūt alvejai, bet to zina tikai retā sieviete

Katrā mājā, kuras iemītnieki pakļauti biežām saslimšanām, ir kāds gulošs slimnieks, kā arī ir cilvēki ar novājinātu bioenerģētisko lauku, noteikti jābūt alvejai.

Īpaši noderīgs šis augs būs ārstiem un dziedniekiem, kurus ikdienā apmeklē neskaitāmi pacienti ar dažādām veselības problēmām.

Ietekme uz emocionālo stāvokli

Alvejā spilgti izpaužas Saturns – gribasspēka planēta, tāpēc tā palīdz cilvēkiem izturēt visas grūtības.

Šis augs nāks par labu garā vājākiem cilvēkiem, kas baidās no nepatikšanām un neprot stāties tām pretī.

Alveju ir vērts audzēt arī vientuļiem cilvēkiem, jo tā palīdz vieglāk pārciest vientulību.

Ietekme uz veselību

Izturīga alveja stiprina cilvēka imunitāti.

Ar to vien, ka tā atrodas mūsu mājās, alveja spēj stiprināt mūsu ķermeni, palielina noturību pret dažādām saslimšanām, bet galvenais tā stiprina Vēža zīmei pakļautos orgānus un sistēmas – gremošanas sistēmu, piena dziedzerus un žultspūsli.

Ārstnieciskās receptes ar alveju

Bronhiālā astma. Alvejas lapas pārgriež un pārlej ar medu. Vienu mēnesi iztur tumšā un vēsā vietā. Tad lapas sasmalcina un atkal pārlej ar medu, iztur vēl vienu mēnesi. Izkāš. Lieto 3 reizes dienā pa 1 ēdamkarotei pusstundu pirms ēšanas.

Iekaisumi, aknē un kairinājumi taukainās ādas vai dermatīta gadījumā. Nedēļas laikā alvejas lapas notur tumšā un vēsā vietā. Tad sasmalcina un izspiež sulu. Izmanto sejas ādas kopšanai.

Plaušu karsonis, akūts bronhīts, pleirīts. Uz 1 glāzi alvejas pievieno 1 tējkaroti sāls. Iegūto maisījumu 12 stundas notur tumšā un vēsā vietā. Lieto pa 1 ēdamkarotei 3 reizes dienā. Pēc 3 diennaktīm gatavo jaunu zāļu porciju.

Bērniem un hroniskiem slimniekiem – organisma atjaunošanai. 100 g svaigi pagatavotās alveja sulas pievieno 300 g medus, 500 g valriekstu un miziņas no 3 citroniem. Lieto pusstundu pirms ēdienreizes, pa 1 tējkarotei 3 reizes dienā.

Aizcietējums, gastrīts, meteorisms. 100 g medus sajauc ar 100 g alvejas sulas, maisījumu notur trīs stundas. Lieto 3 reizes dienā pa 1 tējkarotei pusstundu pirms ēšanas.

Tulznas. Alvejas lapu pārgriež un mīkstumu pieliek pie tulznas, pārsien. No rīta pārsēju noņem un ieziež ar krēmu. Atkārto vairākas reizes.

Iesnas. Pāris dienu laikā ik pa pāris stundām degunā iepilina 3-5 alveja sulas pilienus.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru