Mājās viss gāja slikti, līdz vecmāmiņa sniedza padomus… Tagad nekādu slimību un strīdu!

  1. Iesvēti un attīri māju

Sagatavo traukā attīrītu vai svētītu ūdeni. Tas noteikti nedrīkst būt krāna ūdens. Ar to izsmidzini telpu, un pēc tam nomazgā roku. Pēc tam aizdedziniet sausās asinszāles zarus un izkvēpini ar tiem visus mājokļa stūrus.

  1. Attīrīšana ar sveces palīdzību

Būs vajadzīgas baznīcas sveces. Paņem sveci un piestiprini pie tās nelielu krustiņu no balta papīra. Aizdedz sveci un sāc kustību no ārdurvīm, kas ir galvenais negatīvās enerģijas avots. Ar sveci apstrādā visas durvis gan no iekšpuses, gan ārpuses.

Tad pārvietojies pa mājas perimetru pulksteņrādītāja virzienā. Īpašu uzmanību pievērs logiem, spoguļiem, stūriem, pakaramajiem, kā arī datoram un televizoram, jo tie uzkrāj daudz enerģijas. Kad esat pabeidzis mājas tīrīšanu ar sveci, uz apakštasītes būs viena vai vairākas aizdedzinātas sveces. Nekavējoties iemet tās atkritumos, neatstāj tās savā mājā.

  1. Roku tīrīšana pēc tīrīšanas

Pēc tīrīšanas, notīri rokas ar kārtīgi ar sāli no visām pusēm, lai atbrīvotos no negatīvā.

  1. Atkārtota tīrīšana

Lai noskaidrotu, vai esi atbrīvojies no visas negatīvās enerģētikas, pēc 3 dienām aizdedzini sveici, un pagaidi, kamēr puse nodeg. Paskaties izkausētā vaska formu: ja tas ir neglīts un tumšs, tad mājas attīrīšana ir jāatkārto. Ja tas ir viegls un skaists, tad tava māja ir tīra. Mājas tīrīšanas procedūra jāveic 1-2 reizes gadā vai pēc negatīviem incidentiem (tuvinieku nāve, slikti viesi).

Kā attīrīt māju no noraidošas enerģētikas

  1. Zvanu skaņa

Piekar pie durvīm vai ap māju mazus zvaniņus. Pierādīts, ka zvanu skaņas atbiedē negatīvo un labvēlīgi ietekmē cilvēka organismu.

  1. Aizdedz sveces

Laiku pa laikam aizdedz mājā sveces. Tas var būt pie vakariņām vai vannas istabā.

Lasi vēl: Viņa nolika bērnu stacijā uz grīdas, bet pati pievērsās savam telefonam. Lūk, ko pēc tam ar viņu izdarīja internets…

  1. Mājas tīrīšana un vēdināšana

Saglabā māju tīru un katru nedēļu veic mājas vēdināšanu. Laikā izmet atkritumus.

  1. Iegādājies kaķi

Jā, tieši kaķis spējīgs pasargāt māju no negatīvās enerģijas.

Avots:

zaya

Pievienot komentāru