Mājās viss gāja slikti, līdz vecmāmiņa sniedza padomus… Tagad nekādu slimību un strīdu!

Vai esi sajutis, ka dažās vietās juties labi, bet citās sajūti negatīvismu? Un tas nebūt nav saistīts ar sliktu interjeru. Visa lieta saistīta ar vietas enerģētiku. Slikti, ja enerģētika ir vāja, vēl sliktāk, ja tā ir negatīva.

Tas noved ne tikai pie aizkaitināmības, bet arī strīdiem, naudas trūkuma, slimībām un pat ģimenes sabrukuma. Mēs pastāstīsim, kā attīrīt un uzlabot enerģiju mājā.

Pazīmes, ka mājā ir uzkrājusies negatīva enerģija

  1. Parādījušies tarakāni un citi kaitīgi insekti.
  2. Pazūd lietas.
  3. Bieži slimo ģimenes locekļi un mājdzīvnieki.
  4. Neaug un iet bojā istabas augi.
  5. Bieži pārdeg lampiņas un elektroierīces bez redzama iemesla.
  6. Tek trubas, bieži lūzt santehnika.
  7. Durvis aizveras pašas no sevis.
  8. Parādās nepatīkamas smakas bez redzama iemesla.
  9. Bieži konflikti ģimenē.
  10. Mājiniekiem ir apātija, nogurums.
  11. Slikts miegs.
  12. Ciemos ir atnācis nelabvēlīgs, skaudīgs cilvēks.
  13. Mājās kāds nomira.
  14. Iespējams, pirms tu ievācies savā mājoklī, pirms tam tur dzīvojusi nelabvēlīga ģimene vai noticis noziegums.

Jā kāds no šiem punktiem atbilst, vajadzētu aizdomāties, kā izārstēt dzīves vietu. Nebaidies, visas metodes ir diezgan vienkāršas un neprasa pārdabisku augstāko spēku iejaukšanos.

Kā atbrīvot māju no negatīvas enerģijas

  1. Savas enerģētikas attīrīšana

Arī tu pats vari ienest savā mājā negatīvu enerģiju. Lai attīrītu savu enerģiju, jāieiet dušā. Tiesa, nevis parastā, bet sāls. Sāls ir enerģijas vadītājs un spēj to uzkrāt, bet kopā ar ūdeni to nomazgāt.

Ejot dušā, ieberz ķermeni ar parastu sāli un pēc tam kārtīgi nomazgā. Turklāt tev jābūt labā garastāvoklī, un jādomā, kā atbrīvoties no visa sliktā. Tici, tev uzreiz pēc šādas procedūras kļūs silti un gaiši dvēselē.

  1. Atbrīvo māju no nevajadzīgā

Visām lietām ir sava atmiņa un spēja uzkrāt enerģiju. Tieši tāpēc ir vajadzīgs laikus atbrīvoties no nevajadzīgiem priekšmetiem, īpaši, ja ar tiem saistās nepatīkamas atmiņas.

Atceries: viss, kas nav izmantots vairāk nekā gadu, uzkrāj negatīvu enerģiju.

Pirms atbrīvojies no nevajadzīgām lietām, atver mājā visus logus un durvis. Uzvelc vienkāršu, bet pievilcīgu mājas apģērbu. Nevelc rotaslietas un esi neitrālā noskaņojumā. Atbrīvojies no visiem traukiem, uz kuriem ir kaut neliels robs. Tāpat neturi netīrus traukus. Veco apģērbu vai nu atdod labdarībai, vai izmet. Seko līdzi pulksteņu baterijām, tās nedrīkst apstāties.

Pievērs uzmanību spoguļiem: noslauki tos ar mitru drānu pulksteņrādītāja virzienā. Apļu skaits ir atkarīgs no tā, cik vecs ir spogulis. Ja neatceries šo skaitli, tad notīri spoguli 13 reizes. Ja mājā ir veci spoguļi, vai tie ir palikuši no iepriekšējiem iemītniekiem, tev ir nepieciešams no tiem atbrīvoties.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru