Man bija piesārņotas asinis un dzelzs deficīts, līdz es pamēģināju šo līdzekli… Pat mans ģimenes ārsts bija šokā par labajiem asinsanalīžu rezultātiem!

Jūs nemitīgi izjūtat nogurumu, jūs kļūstat aizvien aizmāršīgāki, rodas nemitīgas galvassāpes, spēka trūkums… Tad jums noteikti jāpamēģina šī neparastā un ļoti gardā recepte!

Lasi vēl: Viņš salika parastas monētas uz sava klēpjdatora un ziniet? Rezultāts man likās interesants, ka izmēģināju arī es!

Sarkanie asinsķermenīši cilvēka organismā ir ārkārtīgi svarīgi – tie piegādā skābekli visām ķermeņa daļām.
Ja cilvēka organismā samazinās sarkano asinsķermenīšu daudzums, tas nozīmē, ka cilvēks sirgst ar anēmiju.
Ir dažādi anēmijas veidi, taču visizplatītākais ir tas, kuru izraisa dzelzs nepietiekamība organismā. Dzelzs ir vitāli svarīga sarkano asinsķermenīšu veidošanā.
Papildināt savu organismu ar dzelzi var ar visdažādāko pārtikas produktu palīdzību. Ļoti svarīgi, ka cilvēka organismā ir pietiekams dzelzs daudzums, jo tas ir viens no galvenajiem pašsajūtas noteicējiem, kas novērš visdažādāko slimību rašanos.
Nepietiekoša dzelzs daudzuma organismā simptomi: nogurums, koncentrēšanās spēju panīkums, galvassāpes, garastāvokļu maiņas, enerģijas trūkums un vārgums.
Lai izvairītos no šādām veselības problēmām, jums nepieciešams uzturā lietot ar dzelzi bagātus produktus, tādus kā vistas gaļu, zivis, auzu pārslas, žāvētas plūmes, rozīnes, kāpostus, spinātus un citus dārzeņus.
Centieties izvairīties no alkoholisko dzērienu lietošanu uzturā. Vēlams veikt arī analīzes, kas pārbaudītu, vai jūsu organismā nav parazīti, kas arī var kļūt par anēmijas izraisītājiem.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru