Mana laulība juka pa vīlēm, un es atradu sev mīļāko, taču negaidīti viss iegriezās pavisam savādāk

Sieva bija izbrīnīta, taču reizē arī bezgala priecīga par šādu uzmanību. Bet es vienkārši vēroju viņas izspūrušos matus un samiegojušos bet tik radniecīgu seju. Bet ar ziedu pušķi viņa praktiski dejoja pa visu istabu – tik lielā sajūsmā viņa bija!

Meičai no darba es atteicu, lai gan bija ļoti grūti tam saņemties – vairākas reizes pārtraucu zvanu. Toties kādu atvieglojumu es sajūtu! Vairs nevajadzēja slēpties, melot sievai un draugiem, apdalīt savu ģimeni.

Tai pašā dienā aizsūtīju sievu uz skaistumkopšanas salonu, bet vakariņās devāmies uz viņas iecienīto restorānu. Nākamajā dienā sekoja kino un pastaigas – īsts randiņš, tāpat kā daudzus gadus atpakaļ.

Lasi vēl: Kurā pirkstā sieviete nēsā gredzenu, tādu karmu un likteni viņa sev veido

Šo divu dienu laikā Marina bija pasakaini pārvērtusies, atkal kļuva tā pati draiska meitene, kuru es reiz biju iemīlējis. Tagad es cenšos veltīt viņai un ģimenei pēc iespējas vairāk uzmanības un saņemu tik lielu atdevi, kādu no mīļākās pilnīgi noteikti neiegūtu.

Tad nu lūk, veči! Uz savas pieredzes esmu pārliecinājies, ka sieviete ir vīrieša atspulgs. Ja viņa būs laimīga – laimīgs būsiet arī jūs. Neticat? Pārbaudiet!

Avots:

myfeelings

Pievienot komentāru