Medus ūdens palīdzēs tikt vaļā no parazītiem, palīdzēs zaudēt svaru un dos citus pozitīvus rezultātus

Paaugstinās antibakteriālo, pretvīrusu un pretsēnīšu iedarbība.

Resnās zarnas darbs tiek normalizēts. Tas ir labs līdzeklis zarnu mikrofloras atjaunošanai un disbakteriozes novēršanai.

Enurēze iet garām. Medus ir higroskopisks, savāc ūdeni, tāpēc nieres un urīnpūšļi tiek izvadīti naktī un atpūsties.

Medus ūdens ārstnieciskiem un profilaktiskiem nolūkiem jādzer no rīta tukšā dūšā. Glāzi medus ūdens vajadzētu dzert tukšu vienā piegājienā. Tas ir ļoti svarīgi. Nekavējoties tiek atvērts kuņģa sfinkteris, un šķidrums nokļūst zarnās, pēc tam jau uzsūcas asinīs.

Lasi vēl: Šie iemesli liek vīrietim apprecēt sievieti. Dāmas, ir uz ko tiekties!

Ar Medus ūdeni ierīvē seju. Tas baro ādu, padara to mīkstu, samtainu un maigu. Šī ir dabiskā kosmētika. Vecākais un modernākais paņēmiens vienlaicīgi.

Tika konstatēts, ka medus un kanēļa maisījums izārstē lielāko daļu slimību. Senā medicīna gadsimtiem ilgi izmantoja medu. Mūsdienu zinātnieki arī atzīst medu kā ļoti efektīvu līdzekli visu veidu slimību ārstēšanai un bez jebkādām komplikācijām.

Mūsdienu zinātne saka, ka, lai arī medus ir salds, lietojot noteiktu devu kāzāles, nekaitē cukura diabēta slimniekiem.

Kanādas žurnāls “Iknedēļas Pasaules Ziņas”, 1995. gada 17. janvāris, publicēja slimību sarakstu, kurām, pēc Rietumu zinātnieku domām, var izmantot medus un kanēļa maisījumu.

PIEZĪME: Medum jābūt dabiskam un neapstrādātam.

Ja uz etiķetes norāda: PURE visticamāk pasterizēts. Vislabāk ir pirkt tikai medu, uz kura etiķetes ir rakstīts jēls (RAW) vai nepasterizēts.

Atšķirība ir tāda, ka medus pasterizācija neitralizē visus enzīmus tajā

Svara zaudēšanai:

Maisījums tiek pagatavots vakarā pirms gulētiešanas.

1 daļa kanēļa uz 2 daļām neapstrādāta medus. 1/2 tējk. Kanēlis uz 1 tējk Medus ir ieteicams, lai gan jūs varat izmantot lielāku vai mazāku daudzumu, saglabājot proporciju 1: 2. Tātad, piemēram: 1 tējkarote. kanēlis 2 tējk. medus

Uzvārīt 1 tasi ūdens.

Apliet kanēli un nolikt malā uz pusstundu, lai nostāvas.

Pievienojiet medu, kad maisījums atdziest. Augsta temperatūra iznīcina fermentus un citas veselīgas medus derīgās īpašības!

Dzeriet 1/2 maisījuma tieši pirms gulētiešanas. Pārklāj otru pusi ar vāku un ievieto ledusskapī.

No rīta dzeriet atlikušo pusi no ledusskapja, nesasildiet.

Neko nepievienojiet šai receptei. Ne citronu, ne etiķis. Nav nepieciešams maisījumu dzert biežāk. Tas darbojas tikai tukšā dūšā un it īpaši naktī.

Tas palīdz gandrīz ikvienam. Viduklis ir samazināts līdz svara samazināšanai. Šī programma ievērojami samazina vidukli, bet sasniedzot noteiktu visukļa apkārtmēru, jūs vairs nevarēsiet zaudēt svaru.

Tas ir tāpēc, ka kanēlis ar medu rada attīrošo iedarbību uz gremošanas traktu un iznīcina parazītus un citus sēnītes un baktērijas, kas palēnina gremošanu … izraisot toksisku nogulšņu veidošanos (pazemina “pH” – asins sārma reakciju).

Kad tas viss ir noskaidrots, visticamāk jūsu svara zudums tiks apturēts.

Citas tīrīšanas blakusparādības var parādīties toksīnu izdalīšanās dēļ … Ja tas notiks, samaziniet maisījuma uzņemšanas daudzumu vai paņemiet pārtraukumu.

Sirds Slimības

Brokastīs katru dienu ēd maizi, ievārījuma vietā lieto pastu no medus un kanēļa pulvera. Tas samazina holesterīna līmeni artērijās un pasargā cilvēkus no sirdslēkmes. Pat tie, kuriem jau bijušas sirdslēkmes, var samazināt otrās sirdslēkmes risku.

Regulāra medus un kanēļa lietošana uzlabo elpošanu un nostiprina sirds muskuļus. Dažās aprūpes iestādēs Amerikā un Kanādā regulāri lietojot medus un kanēļa maisījumu pacientiem, ievērojami uzlaboja viņu vēnu un artēriju stāvokli, kas bijušas pakļautas novecošanai.

Vājība

Nesenie pētījumi parādīja, ka cukura saturs medū ir vairāk noderīgs nekā kaitīgs. Vecāka gadagājuma cilvēkiem, kas uzņem Medu un kanēli vienādās proporcijās,uzlabojas koncentrēšanās spējas un mobilitāte.

Dr Milton, kurš veica pētījumu, saka, ka pie ikdienas uztura pusi ēdamkarotes medus ar kanēļa pievienojot glāzei ūdens un lietojot No rīta tukšā dūšā un pēc pusdienlaika apmēram 15:00, kad ķermeņa funkcijas sāk samazināties, palielina vitālās funkcijas.

Artrīts

Slimniekiem ar artrītu katru dienu no rīta un vakarā jāuzņem 1 glāzi silta ūdens ar 2 ēdamkarotēm medus un 1 mazu tējkaroti kanēļa. Regulāra lietošana izārstē pat hronisku artrītu.

Nesen veiktajos pētījumos, ko vadīja Kopenhāgenas universitāte, ir noteikts, ka ārsti, kas saviem pacientiem lika lietot šo maisījumu :

1 ēd.k. medus un 1/2 tējk. kanēlis pirms brokastīm, nedēļu vēlāk, 73 pacientiem no

200 pilnībā izzuda sāpes, un mēneša laikā lielākā daļa pacientu, kuri nevarēja staigāt vai pārvietoties artrīta dēļ, varēja staigāt bez sāpēm.

2 ēd.k. medus un 3 tējk. kanēlis, sajauc ar 2 glāzēm siltā ūdens, 2 stundu laikā pazemina holesterīna līmeni asinīs par 10%.

Kā arī tiem, kas cieš no artrīta, maisījuma lietošana 3 reizes dienā noved pie normāla holesterīna, pat hronisku slimnieku gadījumā. Tajā pašā žurnālā ir minēts, ka cilvēki, kuri katru dienu ēd tīru medu ar ēdienu, arī mazāk sūdzas par holesterīnu.

Imunitāte

Medus un kanēļa lietošana ikdienā pastiprina ķermeņa aizsardzību funkcijas un aizsargā pret baktērijām un vīrusiem. Zinātnieki ir atklājuši, ka medus satur daudz dažādu vitamīnu un dzelzi. Pastāvīga medus uzņemšana palielina balto asins šūnu spēju cīnīties pret baktēriju un vīrusu slimībām.

Urīnpūšļa iekaisums

Ņem 2 ēd. karotes kanēli un 1 tējkaroti medus, sajauciet glāzē nedaudz silta ūdens. Tas iznīcina baktērijas urīnpūslī.

Matu izkrišana

Ar matu izkrišanu vai ja ir plikpaurība, jūs varat ieeļļot matu saknes ar pastu no viegli uzsildītas olīveļļas maisījuma, 1 ēd.k. karotes medus, 1 tējkarote kanēļa, 15 minūtespirms mazgā galvu. Pēc tam mazgājiet galvu ar remdenu ūdeni. Pat 5 minūtes pietiek lai efekts ir ievērojams.

Ādas infekcijas

Medus un kanēļa maisījums (vienādos daudzumos), kas tiek uzziests skartajām ādas daļām, izārstē ekzēmu, sēnītes un visus citus ādas infekciju veidus.

Pūtītes

Pasta no 3 ēd.k. medus un 1 tējk. kanēļa. Smērējiet pumpas pirms gulētiešanas un nākamajā rītā noskalojiet ar siltu ūdeni. 2 nedēļas pūtītes pilnībā izzudīs.

Kukaiņu kodumi

Maisījums no 1 daļas medus uz 2 daļām silta ūdens un nedaudz kanēļa (maza tējk.) – lēnām ieziest niezošajā ķermeņa daļā. Pamanīts, ka sāpes un nieze samazinās 1-2 minūšu laikā.

Kuņģa gremošanas traucējumi

Kanēļa pulveri pārkaisa pār 2 ēdamk. Medus, jāuzņem pirms ēšanas, samazina skābumu un palīdz sagremot smagāko pārtiku.

Kuņģa darbības traucējumi

Medus ar kanēli mazina sāpes vēderā un dziedē čūlas.

Gāze/Vēdera uzpūšanās

Saskaņā ar pētījumiem Indijā un Japānā atklājas, ka medus ar kanēli samazina vēdera uzpūšanos.

Zobu sāpes

Sajauciet 1 kanēļa daļu ar 5 daļām medus un uzlikt uz slimā zobā. To var darīt 3 reizes dienā, līdz sāpes pāriet.

Smaka no mutes

Dienvidamerikas iedzīvotāji pirmām kārtām no rīta izskalo kaklu ar karstu medus šķīdumu ar kanēli, lai visu dienu saglabātu patīkamu smaržu mutē. Bet pirms tam labāk veikt zarnu trakta tīrīšanu.

Dzirdes zudums

Katru rītu un vakarā lietojiet medu un kanēli vienādās proporcijās.

Saaukstēšanās

Tie kas cieš no saaukstēšanās, jālieto 1 ēdamkarote silta medus ar 1/4 tējk kanēli 3 reizes dienā. Izārstē gandrīz jebkuru hronisku klepu, saaukstēšanos un atbrīvo elpceļus.

Gripa

Spānijas zinātnieks pierādīja, ka medus satur dabisku elementu, kas nogalina gripas baktērijas un izglābj cilvēku no slimības.

Vēzis

Jaunākie pētījumi Japānā un Austrālijā ir parādījuši, ka kuņģa un kaulu vēzi var veiksmīgi izārstēt. Pacientiem ar šāda veida audzēju jālieto 1 ēdamkarote medus ar 1 tējkaroti kanēļa mēnesi 3 reizes dienā.

Ilgdzīvošanai

Tēja ar medu un kanēli, ko regulāri ņem, aizkavē vecuma iestāšanos.

1 karote kanēļa, kas izvārīts 3 glāzēs ūdens un atdzesēts + 4 karotes medus. Dzert 1/4 tase 3-4 reizes dienā. NSaglabā ādu svaigu un mīkstu un aizkavē novecošanu.

avots

Pievienot komentāru