RTA Konfūcija klases semestra noslēguma ceremonija

Informāciju sagatavoja Margarita Isajeva, RTA Mūžizglītības centra Starptautiskās mūžizglītības un tālmācības projektu koordinatore.

28.maijā plkst.14.00 Austrumlatvijas Tehnoloģiju vidusskolas aktu zālē notiks svinīgs pasākums par godu semestra noslēgumam Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas (RTA) Konfūcija klasē.

Pavasara semestra noslēguma svinīgā ceremonija, kuru apmeklēs Latvijas Universitātes Konfūcija institūta pārstāvji prof. Šan Cjuaņju (Shang Quanyu) un prof. Pēteris Pildegovičs, jau kļuvusi par tradīciju RTA Konfūcija klasē. Šis pasākums ir atskats uz paveikto pēdējā gada laikā un ieskats nākotnes darbībās, kas ir vērstas uz ķīniešu valodas un kultūras popularizēšanu Rēzeknē.

Šoreiz pasākumā piedalīsies arī pārstāvji no Balvu pamatskolas – ritmikas deju grupa „Varavīksne”, kas iepazīstinās pasākuma apmeklētājus ar pašu veidotu tērpu kolekciju ķīniešu stilā, kā arī ķīniešu lietussargu kolekciju.

Aicinām piedalīties pasākumā visus interesentus! Nākamā iespēja pieteikties ķīniešu valodas un kultūras kursiem būs augustā un septembrī. RTA studentiem kursi ir bez maksas.

Pievienot komentāru