Melnā līgava – kura gan tā ir pēc zodiaka zīmes? Baisā patiesība

Jaunava

Viņu draudzīgā daba nevienam nedod iespēju apšaubīt viņu godīgos nodomus, pat zvaigžņotajām  debesīm ne. Tāpēc liktenis nesūtīs viņām pārbaudījumu kļūst par melno līgavu. Šīs zodiaka zīmes pārstāves var droši plānot gaišāku nākotni gan pirms kāzām, gan pēc tam. Viņu dzīves mieru var iztraucēt tikai pārliecības trūkums par saviem spēkiem un šaubas par savu partneri. Taču, lai to novērstu, vīra lomai būtu jāizvēlas Zivis, Strēlnieks vai Svari. Un tad nekādas morālas svārstības šīm līgavām nebūs bīstamas.

Svari

Šīs dzīvespriecīgas zīmes vēlreiz apliecina gara stiprību. Un melnā līgava, viņi nekad nav piemērota loma. Svaru zīmē dzimušās meitenes var vairākas reizes apprecēties un mainīt savus partnerus, bet tas viss tiks darīts bez rūgtiem zaudējumiem. Bet, lai šīs zodiaka zīmes pārstāves neiztērētu savus dzīves spēkus, ir nepieciešams pēc iespējas ātrāk līdzsvarot savu psiholoģisko stāvokli un neizmantot savu spēku pret partnera mazajiem trūkumiem. Harmoniski attīstīsies attiecības laulībā ar Vērsi, Dvīņiem un Aunu. Un tas notiks, ja starp partneriem būs perfekta harmonija.

Skorpions

Šīs ir tipiskas melnā līgavas tēla pārstāves. Viņas negatīvā ietekme var parādīties ilgi pirms kāzu svinībām.  Neskatoties uz to, ka šīm meitenēm vienmēr ir daudz pielūdzēju, tomēr ne visi nolemj doties ar viņām laulībā. Savam partnerim viņas burtiski piesūcas kā dēle, kontrolējot katru soli. Daudzi puiši to nespēj izturēt, tāpēc viss beidzas tik traģiski un paredzami. Bet melnā līgava neapstājas pie šī brīža, un pēc kāda laika viņi iznāk meklēt jaunu upuri. Viņa var būt laimīga laulībā tikai tad, ja savieno savu dzīvi ar Mežāzi vai Aunu. Ar citiem partneriem viņa var izdarīt dīvainas lietas.

Strēlnieks

Šķiet, ka viņu vieglā daba piesaista dzīvību. Bet tajā pašā laikā tā ir nepatiesa maldināšana. Šīm meitenēm zvaigznes ir sagatavojušas skumju likteni – tās var palikt melnās līgavas vai jau jaunībā kļūt par atraitni. Un tas viss tādēļ, ka šīs zodiaka zīmes pārstāvju dzīves potenciāla līmenis ievērojami pārsniedz vīriešu dzīves potenciālu. Līdz ar to vērojama nelīdzsvarotība un dzīves ritma traucējumi. Lai līdzsvarotu harmoniju, jāpievērš uzmanība tādiem pārstāvjiem kā Svari, Vēzis un Zivis.

Lasi vēl: 2 svarīgas nianses, par kurām tev “aizmirsa” pateikt logu uzstādītāji!

Mežāzis

Šīs pārstāves ieņem vadošo pozīciju ilgdzīvotāju ziņā. Tāpēc viņu dzīvēs bieži ir sagatavoti daudzi dažādi patīkami un ne tik labi pasākumi. Bet dažas šīs zīmes pārstāves vajā melnās līgavas ļaunais liktenis, un šis faktors ir atkarīgs no pašas dāmas dzimšanas laika. Ja viņa ir dzimusi mēneša sākumā, tad viņa var kļūt tikai par atraitni respektablā vecumā. Bet, ja viņas dzimšanas datums ir mēneša vidū, tad ir iespēja kļūt par melno līgavu. Šīm meitenēm ir iespējams mīkstināt savu likteni, ja viņas apprecēsies ar partneri, kas ir spēcīgāks enerģijas līmenī – Skorpionu vai Strēlnieku. Tie palīdzēs līdzsvarot zīmes enerģiju.

Ūdensvīrs

Šīs zīmes līgavas nedrīkst baidīties no iepriekšējiem dzīves notikumiem, jo nekas briesmīgs nav noticies. Parasti viņas kļūst par lieliskām sievām, un pastāvīgi izjūt sava partnera atbalstu. Viņu dzīves ceļš būs gana viegls, tāpēc viņā atliek tik priecāties par to, ko liktenis viņām dod. Harmoniska būs savienība, kas balstās uz savstarpēju mīlestību, tāpēc piemēroti partneri būs Vēzis, Dvīņi vai Lauva.

Zivis

Šajā zodiaka zīmē dzimušo līgavu dzīves līmenis ļauj viņiem neiemēģināt melnās līgavas tēlu. Viņu ilūziju pasaule ir tik perfekta, ka viņas dzīvi nemaz nespēj iedomāties citādāku. Dzīvesprieks un miers sniedz viņām iespēju peldēties laimīgā dzīvē un baudīt visas tās izpausmes. Astrologi ir pārliecināti, ka, visticamāk, viņas var panākt pilnīgu harmoniju attiecībās ar savu partneri, ja izvēlēsies Vēzi vai Ūdensvīru. Un tikai tad viņu idilli stiprinās kopīgas intereses un vienāds pasaules redzējums.

Avots:

napozitiv

Pievienot komentāru