Ceturtdien BK “Jēkabpils/SMScredit.lv” uzņems Igaunijas čempionus

BK “Jēkabpils/SMScredit.lv” ceturtdien, 24. janvārī “OlyBet” Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas ietvaros Jēkabpils sporta namā uzņems Igaunijas čempionus – “Kalev/Cramo”, kas divās dienās aizvadīs otro izbraukuma spēli Latvijā. Cīņa sāksies plkst. 20.00 un tiešraidē to varēs vērot internetā portālā Delfi.lv.

Pirmajā abu komandu tikšanās reizē, kas notika 11. decembrī Tallinā, jēkabpiliešiem spēle iesākās smagi un pirmos punktus izdevās gūt tikai pēc piecām minūtēm (2:12), bet pēc pirmās ceturtdaļas rezultāta starpība sasniedza 15 punktus – 10:25. Spēles turpinājumā deficīts turpināja pieaugt un cīņas gaitā nekādi būtiski pavērsieni nenotika. Mačs pret Igaunijas čempioniem noslēdzās ar jēkabpiliešiem nelabvēlīgu rezultātu – 56:104.

Nenoliedzami Igaunijas vadošā komanda ir spēcīga, tomēr “OlyBet” Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā tā ar 14 uzvarām un diviem zaudējumiem (pirms spēles ar “Jūrmala/Betsafe”, kas notiks 23. janvāra vakarā) šobrīd atrodas rezultātu tabulas trešajā pozīcijā, garām palaižot labākās Latvijas komandas – “Ventspils” (17/1) un “VEF Rīga” (16/2).

Savukārt pastarīšiem “lūšiem” vēl ne reizi nav izdevies baudīt uzvaras priekus, kaut gan vairākās spēlēs uzvaras mirklis ir bijis pavisam tuvu un viss izšķīries vien pēdējās cīņas sekundēs. Labas spēles mijušās ar ne tik veiksmīgām un nācies cīnīties ne tikai ar pretiniekiem bet arī pašiem ar savi – noticēt, nepadoties, nenokārt galvas…

Kā “lūšiem” veiksies šoreiz, redzēsim jau ceturtdien. Galvenais – ticēt saviem un komandas biedru spēkiem, cīnīties, cik labi vien var un izmantot savas iespējas! Nāciet un atbalstiet savējos!

Paldies BK “Jēkabpils/SMScredit.lv” atbalstītājiem: “SMScredit.lv”, Jēkabpils pilsētas pašvaldība, SIA “Pata”, SIA “CDW Minerals”, SIA “Jēkabpils PMK”, “A.Kraukļa VEF basketbola skola”, SIA “Mikor”, AS „LNK Industries”, Jēkabpils sporta centrs, “Joma”, Jēkabpils Radio1.

Pievienot komentāru