Mūsu senči ticēja, ka šīs ir tās lietas, kuras ienes mājās labklājību, veiksmi un pat mīlestību

Katrs cilvēks vēlas būt laimīgs šajā dzīvē. Un kam īsti izdodas sasniegt to, ko viņi vēlas? Dažkārt nepietiek ar vēlmi un centību. Tāpēc ir vērts sakārtot dažas lietas, kas var nest laimi un labklājību katra cilvēka dzīvē.

Simboliski amuleti

Ir amuleti, talismani un veiksmes simboli, kas mājās ienes laimi. Tās var būt rotaslietas, figūriņas vai attēli ar labiem simboliem, kas ir pozitīvas enerģijas nesēji.

 

Trauki un galda piederumi no dārgmetāliem

Daudzās kultūrās trauki un galda piederumi, kas izgatavoti no dārgmetāliem, piemēram, zelta vai sudraba, tiek uzskatīti par greznības un labklājības simbolu. Tie ir saistīti ar pārpilnību un piesaista mājā pozitīvu enerģiju.

 

Ziedi un augi

Ziedi un augi piešķir mājai dzīvīgu enerģiju un rada prieka atmosfēru. Var atgādināt vairākus populārus augus, kas mājai piesaista veiksmi, piemēram, fikusu un kalančo. Dzīviem augiem noteikti ir vērts aizpildīt savu vietu, jo tie var mainīt dzīvi uz labo pusi.

Lasi vēl: Kas notiek mājās, kur ir orhideja; mēs guļam un nemaz neko nenojaušam

Spoguļi

Tautas zīmju spoguļi tiek uzskatīti par veiksmes un bagātības dubultošanas simbolu. Piekarinot spoguli durvīm pretējā sienā, jūs piesaistīsiet savai mājai veiksmi un laimi.

Tajā pašā laikā ir vērts atcerēties negatīvās pazīmes, kas saistītas ar spoguli. Tas dzīvē var nest veiksmi un nepatikšanas, tāpēc jums jābūt uzmanīgiem.

 

Pievienot komentāru