Naktī no 18. uz 19.janvāri ūdenim piemitīs ļoti īpašas, dziednieciskas spējas, taču šī ir tikai viena no šīs nakts burvestībām

19.janvārī Pareizticīgā Baznīca svin vienus no gada lielākajiem svētkiem – Kunga Kristīšanas svētkus, kurus dēvē arī par Dieva Parādīšanās svētkiem – Dieva Trīs Personu (Svētās Trijādības) atklāšanos cilvēka veidolā, kad tiek kalpota Lielā ūdens iesvētīšanas kārta.

Šī tradīcija sakņojaskristietības aizsākumos, kad to ar iegremdēšanos Jordānas ūdeņos savas kristīšanas laikā aizsāka Jēzus Kristus.

Mūsdienās šos svētkus ar ledainām peldēm atzīmē daudzi pareizticīgie visā pasaulē. Ne tikai ticīgie, bet arī bioenerģētiķi un dziednieki uzskata, ka naktī no 18. uz 19. janvāri ūdens visās ūdenstilpēs un pat ūdens krānos iegūst dziednieciskas īpašības.

Bet tev mēs piedāvājamvairākusvienkāršusrituālus, kurus ir ieteicams veikt šajā datumā, ja vēlies piesaistīt bagātību un labklājību.

1) Burvju monētiņa.

Naktī no 18. uz 19.janvāri iedomājiesfinansiālas un materiālas vēlmes.

Ielej nedaudzsvētā ūdens šķīvī un iemet tur monētiņu. Šķīvi novietoto uz iekšējās palodzes tā, lai uz tā spīdētu mēness. No rīta tevir jāizlej ūdens no šķīvjauz kāda istabas auga. Bet monētiņa ir jāpaslēpj – tas ir tavs talismans, kas palīdzēs piepildīt vēlmes.

 

2) Dzīvais ūdens.

Pēc pusnakts tev jāiesmeļ ūdens no jebkuras ūdenstilpes, piemēram, upes vai ezera. Derēs arī ūdens no akas.

Mājās šo ūdens ielej traukā, bet pašu trauku apsien ar sarkanu lenti. Iemet traukā monētiņas. Iededz sveci. Turot rokās trauku un sveci, izstaigāsavu mājokli. Nākamajā rītā nomazgā seju ar traukā esošo ūdeni. Bet monētiņas paslēp drošā vietā.

 

 

 

3) Sapņi.

Tiek uzskatīts, kanaktī no 18.uz 19.janvāri cilvēkibieži redz pravietiskus sapņus. Ja tev ir kāda neatrisināta problēma, ja nezini, kā uzlabot savu dzīvi, tad pirms gulētiešanas padomā par šiem jautājumiem. Mēģini atcerēties visu, ko redzēji sapņos – tie noteikti daudz ko pateiks priekšā.

4) Naudas pārskaitīšana

Svētku vakarā veic ģimenes rituālu. Uz galda iededz sveces.

Aicini visus ģimenes locekļus apsēsties pie galda. Kopīgiem spēkiem lēnām pārskaitiet visu skaidro naudu, kas atrodas mājās. Veicot šo rituālu, runājiet tikai par labo un novēliet bagātību cits citam.

 

5) Sejas noberzēšana ar sniegu.

Svētku rītā tev jāiziet ārā un jānoberzē seja ar svaigu sniegu.

Veicot šo rituālu, novēli sev veselību un bagātību.

 

6) Naudas stūris.

Naktī uz 19.janvāri ienes savā mājoklī svaigu svēto ūdeni.

Izvēlies jebkuru mitekļa stūri un svētā ūdens trauku atstāj tur uz nakti. Lai rituāls būtu efektīvāks, ūdenī vari iemest septiņas monētiņas.

No rīta ar traukā esošo ūdeni nomazgā seju un monētiņas noslēp.

Tiek uzskatīts, ka pēc rituālašim stūrim būs īpašs spēks. Tur tu varēsi sevi “uzlādēt”, kad ķersies pie svarīga jautājuma risināšanas un brīžos, kad šķitīs, ka veiksme ir tevi atstājusi.

 

7) Kabatlakats.

Šo rituālu ir ieteicams veikt, ja tev konkrēta materiālā vēlēšanās. Piemēram, tu vēlies iegādāties dzīvokli vai gribi ieņemt augstāku amatu.

Naktī uz 19.janvāri paņem tīru kabatlakatiņu. Bet tam nevajadzētu būt pilnīgi jaunam – ir svarīgi, lai tu to būtu lietojis jau iepriekš.

Trīs reizes skaļi izrunā savu vēlmi un iesien kabatlakatā mezglu.Kabatlakatu nēsā sev līdzi. To nedrīkst lietot un mezglu nedrīkst atsiet.

Bet ielāgo, kad vēlme piepildās, mezgls noteikti ir jāatsien!

Avots: news-fancy

COMMENTS

Pievienot komentāru