Neatvairāmas kabaču ruletītes ar sieru

Kabaču sezonas laikā vienkārši ir nepieciešams pagatavot šādu te maltīti. Tā sanāks ļoti sātīga, sulīga un garda. Pildījumu ruletēm var gatavot visdažādāko, bet mēs šodien izvēlējāmies tās gatavot kopā ar sieru.

Lasi vēl: Ātri pagatavojamā torte “Putna piens”

Tāpat garšai klāt varat likt marinētus gurķus, lai pikantāk, vai svaigus tomātus – lai maigāk. Gala rezultāts būs vienlīdz gards!

Sastāvdaļas:
0,5 kg kabaču
3 olas
2 ēdamkarotes miltu
sāls pēc garšas
augu eļļa cepšanai

Pildījumam būs nepieciešams:
100 g cieta siera
2 olas
ķiploki – pēc garšas
5 marinēti gurķi
majonēze, sāls, zaļumi pēc garšas

Pagatavošana:
Kabačus nomazgājiet un sagrieziet plānās šķēlītēs. Atsevišķā bļodiņā sakuliet olas un 4 ēdamkarotes ūdens. No sākuma iemērciet kabaču šķēles olās, tad miltos. Apcepiet augu eļļā, līdz kabači kļūs zeltaini brūni, tad salieciet tos uz papīra dvieļiem, lai tie uzsūktu lieko eļļu. Tagad ķeramies klāt pildījuma pagatavošanai. Novāriet olas, atdzesējiet tās, nomizojiet un sarīvējiet.
Sieru sarīvējiet, zaļumus sakapājiet. Ņemiet bļodiņu, kurā lieciet iekšā sieru, zaļumus, ķiplokus (kas sasmalcināti ar ķiploku spiedi), olas un majonēzi. Visu rūpīgi samaisiet. Uzklājiet iegūto masu kabaču šķēlītēm un sarullējiet tās ruletē. Varat sataisīt tās ciet ar zobu bakstāmajiem kociņiem, lai neatnāk vaļā. Ielieciet kabaču ruletītes uz 10 minūtēm ledusskapī, tad tos varēs pēcāk pasniegt galdā.

avots

Pievienot komentāru