Nedrīkst nēsāt makā radinieku fotogrāfijas, jo īpaši kad runa iet par mirušo radinieku foto. Viss slēpjas detaļās

Stāvot rindā, jūs varat redzēt, kā priekšā stāvošais cilvēks izvelk maku, lai samaksātu, atver to un tur ir kāda viņa ģimenes fotogrāfija.

Cilvēki ļoti bieži makos nēsā savu tuvinieku vai bojāgājušo fotogrāfijas, un viņi nedomā par to, kas draud pēdējiem un viņiem pašiem. Kāpēc cilvēki to dara, nav pilnīgi skaidrs. Stāvēt rindā, lai apbrīnotu tuvus un mīļus cilvēkus vai kā?

To var darīt mājās, atverot foto albumu vai apskatot fotoattēlu tālrunī, planšetdatorā. Bet kāda vajadzība liek viņiem ielikt fotogrāfijas savos maciņos, lai visi tos varētu redzēt? Piekrītu, tas izskatās diezgan smieklīgi. Maks ir domāts naudai, nevis fotogrāfijām.

Jebkurām fotogrāfijām ir ļoti, ļoti spēcīga enerģija. Galu galā burvji, ekstrasensi mistiskām darbībām izmanto tieši fotoattēlus. Tā kā strādājot ar personas attēlu no fotoattēla, viņi pēta un redz visu informāciju par cilvēku. Šī enerģija var palīdzēt vai kaitēt. Tā var ietekmēt gan veselību, gan visas dzīves jomas.

Un ir cilvēki, kuru makā ir tuva un mīļa cilvēka fotogrāfija, vai viņi nedomā, ka aiz viņiem var slēpties ne visai draudzīgs cilvēks, kurš ar vienu skatienu var caurdurt parādītā cilvēka enerģiju fotogrāfijā un tādējādi nest attēlā redzamajam cilvēkam slimības un nepatikšanas?

Arī maks dabiski satur naudu, šim nolūkam maks tika izveidots. Tātad naudas enerģija ir arī pilnīgi atšķirīga. Un viņa arī spēj ietekmēt to, ar ko nonāk saskarē. Un tas nonāk tiešā saskarē ar fotoattēlu un nedarbojas diezgan pozitīvi.

Proti, naudas enerģija bloķē naudas plūsmu personai, kura ir redzama fotoattēlā. Un izrādās, ka cilvēks pamazām zaudē savu naudas veiksmi un viņu gaida finansiālas nepatikšanas. Tāpat persona, kas ir fotoattēlā var zaudē laimi.

Daži savā makā var nēsāt arī miruša cilvēka fotoattēlu. Bet jāatceras, ka nāves enerģija ir ļoti, ļoti postoša. Nāve nozīmē kaut kā beigas. Un tas nozīmē, ka mirušā fotogrāfija ar šādu enerģiju var arī bloķēt naudas plūsmu, pasliktināt veselību un nodarīt kaitējumu visās dzīves jomās. Un jums nav jādomā, ka mirušā fotogrāfija palīdz un aizsargā, dod pārliecību. Jā, tas ir iespējams, bet ne makā!

Lasi vēl: Ko tev sagādājis liktenis: izvēlies kārti un uzzini, kas notiks tuvākajā laikā tavā dzīvē

Vai tu tici, ka attēli satur cilvēka enerģiju?
9 Balsis · 9 answers

COMMENTS

Pievienot komentāru