Nekad nedari šīs lietas, atvadoties no miruša cilvēka. Tas var piesaistīt nāvi tavu mājinieku vidū

Tu nedrīksti ievietot fotogrāfijas mirušā zārkā, pretējā gadījumā tajā attēlotie cilvēki mirs. Tomēr tas neattiecas uz jau mirušu cilvēku fotoattēliem.

Pastāv vēl daudzi tautas ticējumi, kas saistīti ar apbedīšanas rituāliem; dažādās kultūrās un nacionalitātēs tie var atšķirties. Bet ir arī tīri praktiski padomi, kas jāievēro bērēs, vadoties no higiēnas un veselības normām.

Tā, piemēram, bēru eksperti neiesaka skūpstīt mirušos, neskatoties uz to, ka tā ir diezgan sena tradīcija. Fakts ir tāds, ka vairāki desmiti slimību no aizgājējiem uz tiek pārnesti uz dzīvajiem, jo līķa šķīdumi mēdz būt nāvīgi indīgi.

Lasi vēl: Mana draudzene pazuda kāzu priekšvakarā. Kad vaininieks atzinās ko viņš izdarījis ar līgavu visi sāka raudāt

Piemēram, sagatavojot mirušu vīrieti bēru ceremonijai, bārdas noskūšana var sagriezt viņam ādu. Tādējādi var izdalīties šķidrums, kas pēc tam ar skūpstu var iekļūt dzīva cilvēka ķermenī.

Turklāt ir jāzina, ka miris organisms izdala gāzes, ja nav tikusi veikta autopsija. Šajā gadījumā ķermenī uzkrājas spiediens līdzīgi kā automašīnas riepā. Šī iemesla dēļ mirušo ķermeņi “uzsprāgst”. Tāpēc ir ārkārtīgi bīstami, atvadoties nomirušā, saspiest to savu ar ķermeņa svaru.

Avots: news-fancy

COMMENTS

Pievienot komentāru