Nekad šādi nedariet bēru laikā. Jūs sev nezinot varat piesaistīt nāvi

Mēbeļu gabals, uz kura atradās zārks, jāpagriež otrādi, kad to aizved uz kapsētu. Jūs varat to novietot atpakaļ tikai pēc dienas. Domājams, ja jūs ignorējat šādu zīmi, mirušais var atgriezties gara formā, neatrodot mieru debesīs un biedējot dzīvos.

Jūs nevarat ievietot fotogrāfijas mirušā zārkā, pretējā gadījumā tajā attēlotie mirs. Tomēr tas neattiecas uz jau mirušā fotogrāfijām. Ir daudz vairāk populāru uzskatu, kas saistīti ar apbedīšanas paradumu. Atzīsim, viņi dažādās kultūrās un dažādās tautībās var atšķirties. Bet ir arī tīri praktiski padomi, kas jāievēro bērēs, vadoties pēc higiēnas un veselības aprūpes.

Lasi vēl: Pirmais ko ieraudzīsiet attēlā norādīs uz to, kas jums dzīvē šobrīd ir vajadzīgs visvairāk

Piemēram, bēru eksperti neiesaka skūpstīt mirušos, neskatoties uz to, ka tā ir diezgan sena tradīcija. Fakts ir tāds, ka vairāki desmiti slimību no līķiem tiek pārnestas uz dzīvajiem. Galu galā arī šķidrumi ar ko apstrādā mirušos ir nāvīgi indīgi.

Piemēram, sagatavojot mirušu vīrieti bēru ceremonijai, skūšanās laikā viņam varēja sagriezt ādu. No ādas tika ”iznācis” šķidrums, kas pēc tam ar skūpstu var iekļūt cilvēka ķermenī.

Jums arī jāzina, ka miris ķermenis izdala gāzes, ja nav veikta autopsijas procedūra. Šajā gadījumā ķermenī uzkrājas spiediens, piemēram, kā automašīnas riepā. Tāpēc mirušie ķermeņi eksplodē. Tāpēc ir ārkārtīgi bīstami gulties virsū mirušajam ar savu ķermeņa svaru.

Noteikti ņemiet vērā šos padomus, protams, atcerieties, ka tā tomēr ir māņticība.

Avots:

news

COMMENTS

Pievienot komentāru