Nežēlīgas maitas – sieviešu zodiaka zīmes, kuras pamet vīriešus kā izmantotas lietas

Meitene – Mežāzis nekad nepamet savu vīrieti, neizpētot iepriekš vecpuišu tirgu konkrētajā brīdī: vai ir vakanta vieta, cik viņi ir nodrošināti utt. Lai izšķirtos, tā teikt kompetenti, viņa gatavo veselu prezentāciju ar savāktajiem faktiem un piemēriem, cik ļoti viņi viens otram neder.

Tomēr izšķirošajā dienā viņa aiz uztraukuma sāk dzert no rīta, bet vakarā caur asarām un nekonkrētas runas mēģina paskaidrot, kāpēc viņi nesader, un tad pēkšņi saprot, ka par viņu nav neviena labāka un viss. Īsāk sakot, sieviete – Mežāzis neprot šķirties.

Lasi vēl: Skaiti šo lūgšanu, lai atbrīvotos no parādiem. Naudiņa pati ”skries” pie tava maciņa

Meitenei – Ūdensvīram ir vesela bagāža ar šķiršanās piemēriem, un šajā ziņā viņa var dot īstas meistarklases. Ir gan smaga šķiršanās, kur īpašums tiek sadalīts uz pusēm, gan aiziešana bez pēdām, neatstājot ne adresi, ne telefonu, gan pēc gadu ilgušām attiecībām paziņojums, ka esat tikai draugi.

Meitene – Zivis ir ideāla partnere šķiršanās gadījumā. Viņa to dara mierīgi, bez lētām scēnām un reāli vēl ilgu laiku pēc tam draudzējas ar savu bijušo partneri, jo viņš var lūgt viņai padomus.

Avots:

relrus

COMMENTS

Pievienot komentāru