Nibiru planētas ietekme uz Zemi un apokalipses tuvošanās 22. septembrī

Daudzi pazīst šo planētu ar nosaukumu „Nāves zvaigzne”. Tās īstais nosaukums ir Nibiru, ar to cilvēcei nāksies saskarties šī gada 22. septembrī. Pēc zinātnieku aplēsēm tas notiks Ziemeļamerikas teritorijā.

Daži ir pārliecināti, ka Nibiru nestā apokalipse ir vien laika jautājums. Zemes iedzīvotāji vairs paši neapjēdz savas rīcības sekas. Zeme kļuvusi par milzīgu karalauku, kur plūst asiņu jūras, valda alkatība, cilvēce grimst pati savos atkritumos, un visapkārt vērojams morālais pagrimums.

Runā, ka Nibiru ir mūsu zilās planētas dvīņumāsa, tā sodīs visus, kas noniecina sevi, savas mājas un apkārtējos. Pastāv uzskats, ka apokalipse radīs enerģētisko līdzsvaru.

Mūsu planētas „tumšais dvīnis” pēc daudzu uzskatiem ir galvenais visu dabas katastrofu, stihisko nelaimju, neizskaidrojamu parādību iemesls. Ir visai grūti aizmirst par Nibiru eksistenci,jo tā visu laiku liek par sevi manīt.

Kad gaidāma apokalipse?

Saskaņā ar iepriekšējo informāciju, tam bija jānotiek jau 19. septembrī, taču šo notikumu kavēja šī kosmiskā ķermeņa mijiedarbība ar Zemi. Un tomēr būtu pāragri priecāties, jo drīzumā viss mainīsies. Klīst baumas, ka ASV valdība jau ir gatava atsevišķu apdzīvoto apgabalu evakuācijai. Runā, ka 22. septembris var kļūt par cilvēces beigu sākumu.

Ufologiem ir skaidrs, ka Zemes iedzīvotājiem neizdosies izvairīties no soda. Astronomi ir gatavi apstrīdēt šo viedokli, bet par spīti viņu argumentiem, daudzi ir pārliecināti, ka Nibiru jau ir sākusi īstenot savu Zemes iznīcināšanas plānu.

Lasi vēl: Vēdera uzpūšanās? Tas ir dēļ parazītiem; Pamatīga ķermeņa tīrīšana mājas apstākļos tikai 5 dienās!

Spilgtākais piemērs, kas apstiprina šo teoriju, ir lielā Jeloustounas vulkāna aktivizēšanās. Ir cilvēki, kas ir pārliecināti, ka „tumšais dvīnis” ar savu pievilkšanas spēku ietekmē vulkānu, un ir par iemeslu šādām sekām. Ticēt tam vai nē, lai paliek jūsu pašu ziņā.

Avots:

nicstyle

Pievienot komentāru