No 25.jūnija beigsies “melnā strīpa” 3 zodiaka zīmēm. Raugi, varbūt arī tu esi šo laimīgo vidū!

Ja mākoņi virs tavas galvas ir sabiezējuši kā vēl nekad, ja vairs nav spēka cīnīties ar melno strīpu dzīvē, neraizējies – drīz viss mainīsies!

Astrologi jau ir izskaitļojuši šo ļoti nozīmīgo dienu – tā ir šodiena, 25.jūnijs, kad visam sliktajam pienāks ilgi gaidītās beigas.

Tava dzīve, sākot no šodienas, mainīsies līdz nepazīšanai, un tu būsi starp tiem laimīgajiem, kuri reizi par visām reizēm atvadīsies no melnās svītras dzīves gaitā.

Zvaigznes ir sastājušās tā, ka jūnija beigās pienāks brīdis, kadtu atbrīvosies no neveiksmēm un grūtībām, pienāks apgaismības un pārmaiņu laiks.

Cilvēku likteņu virziens mainīsies, un pārmaiņu vējš aizgaiņās visu negatīvo, atbrīvos no visām rūpēm un bēdām, aiznesīs prom jebkuru nelaimi.

No 25. jūnija sāksies pavisam cita dzīve, visapkārt virmos vasarīgas smaržas un notiks brīnumi, jo, kad viss apkārt ir labi, notiek arī brīnumi.

Tiklīdz nerimstošā melnā josla beigsies, pienāks svētlaimes periods – 25. jūnijā to visu piedzīvos trīs zodiaka zīmes.Lūk, kuras tad būs šīs laimīgās!

Skorpioniem patīk atkārtot sakāmvārdu, ka nakts ir tumšākā tieši pirms rītausmas, un viņu dzīvē tieši tā arī notiek.

Šai zodiaka zīmei ir neticami liels spēks un izturība. Dažreiz pat spēcīgs akmens var saplaisāt un sabrukt, betuz Skorpionu tas neattiecas. Jo tiklīdz pienāk brīdis, kad kļūst vienkārši neizturami smagi, Skorpiona dzīvē notiek krass pavērsiens.

Tieši tas arī notiks 25. jūnijā, kad Skorpiona zīmes pārstāvji burtiski atdzims kā fenikss no pelniem. Melnā strīpa 25.jūnijā beigsies arī Jaunavām – cik tad ilgi jūs varat ciest, ir pienācis laiks dzīvot sev un savam priekam!

Astrologi ir pārliecināti, ka Jaunavai ir pienācis laiks pārtraukt vienai pašai cīnīties ar problēmām un jāiesaista to risināšanā arī citi. Jūnija beigās Jaunavas dzīvē norisināsies notikums, kas saviļņos, ļaus priecāties par dzīvi un baudīt to.

Protams, liktenim tagad vienkārši ir pienākums dot Vērsim iespēju jaunai dzīvei, jo melnā strīpa ir apnikusi līdz riebumam. Iepriekš minētajā datumā Vērsis atklās sevī jaunus talantus, turklāt pavērsies iespēja labāk izprast sevi un citus.

Lasi vēl: Baravikas aug tieši uz palodzes! Ja vēlies, jebkurā brīdī pievieno zupai vai kartupeļiem!

Astrologi ir pārliecināti, ka 25. jūnijā Vērsis satiks cilvēku, kurš kļūs ļoti svarīgs viņa dzīvē, un nav nozīmes, kāda būs viņa loma. Tas var būt draugs vai skolotājs, otrā pusīte vai cilvēks ar radniecīgu dvēseli, taču šī tikšanās uz visiem laikiem izvedīs Vērsi no melnās joslas.

Avots:

zen.yandex

COMMENTS

Pievienot komentāru