“Pacienājiet” laputis un skudras ar šo dzērienu, un tās pametīs konkrēto vietu uz visiem laikiem

Laputis un to pavadoņi skudras ir īsts posts. Atbrīvoties no tiem ir ļoti grūti, un, ja esi dabiskās saimniekošanas piekritējs bez ķīmijas, tad kļūst divtik grūti.

Laputis nodara nopietnu kaitējumu augiem. Turklāt tas var apmesties ne tikai uz lapām, bet arī uz saknēm. Šim kaitēklim ir daudz šķirņu.

Ja laputis uz zariem var atpazīt pietiekami ātri, tad ar sakni tas nedarbosies. Un augi tajā pašā laikā nokalst, lai gan nekādas ārējās slimības pazīmes netiek novērotas.

Laputis gan uz saknēm, gan uz lapām izdala saldu vielu, ar ko skudrām patīk mieloties. Tāpēc kur ir laputis, tur ir arī skudras. Taču šī ciešā savienība izjuks ar labi zināmās Coca-Cola dzērienu palīdzību.

Pagatavošana:

Darba risinājuma sagatavošana ir ļoti vienkārša. Jums tikai jāsajauc litrs kolas ar 5 litriem ūdens. Kolas vietā der arī Pepsi – vispār kam būs atlaide.

Apsmidziniet augus ar šo šķīdumu vai ielejiet zem saknes. Atkarībā no laputu problēmas un dzīvotnes. Laistīšana ar kolu tiek veikta jau laistītā augsnē.

Lasi vēl: Stādot šos augus blakus gurķiem – jūs atņemiet sev ražu. Kuri augi gurķiem ir bīstamāki par kaitēkļiem

Coca-Cola labi darbojas gan ārā, gan siltumnīcās. Ideāli būtu šādi apstrādāt katru nedēļu. Tas uz visiem laikiem atbrīvosies no laputīm un neļaus tām atkārtoti apdzīvot jūsu vietu.

Pievienot komentāru