Pārsteidzoši garda kāpostu recepte imunitātes stiprināšanai

kāpostu recepte

Kāpostu recepte, kura stāsta kā pasargāt sevi no slimībām mēs nolēmām nekoncentrēties uz negatīvo, bet runāt par to, kas šajā laikā ir īpaši noderīgs ikvienam – imunitātes stiprināšanu, tostarp pareizu un veselīgu uzturu.

Dārzeņu ēdieni ir tieši tas, kas šajā laika posmā ēdienkartē ir jāiekļauj mums visiem. Šodien iepazīstināsim tevi ar pārsteidzoši garšīgu un neticami vienkāršu kāpostu pagatavošanas recepti divās versijās.

Tā var būt gan uzkoda, gan pusdienas, gan piedeva vieglām vakariņām. Viss ir ļoti vienkārši, bet iznāk neticami garšīgi, smaržīgi un skaisti kā svētkos.

Sastāvdaļas:

1 kāpostgalva

Saldkrējuma sviests istabas temperatūrā

Itāliešu garšvielas

Ķiploku pulveris

Pagatavošana:

Vissvarīgākais šajā receptē ir pareizi sagriezt kāpostgalvu. Sagriežam kāpostgalvu uz pusēm, bet ne līdz galam, tad pagriežam un sagriežam vēlreiz uz pusēm, lai iegūtu četras daivas. Pēc tam sagriežam kāpostgalvu līdz galam. Kāpostu recepte, kura paliks atmiņā!

Izmantojam 82,5% saldkrējuma sviestu, tam ir jābūt ļoti mīkstam.

Katru no četrām daivām sagriežam vēl uz pusēm, un praktiski viss ir gatavs. Izvietojam uz šķīvja sagrieztās daivas un akurāti apziežam ar sviestu no visām pusēm un starp lapām.

Tad kāpostgalvas daivas no katras puses apbārstām ar sāli pēc savas gaumes. Tad apkaisām daivas no visām pusēm ar itāliešu garšvielām; var izmantot jebkādas garšvielas, kas tev patīk vislabāk. Beigās bagātīgi apkaisām katru daivu ar ķiploku pulveri.

Ieklājam pannā cepampapīru un izvietojam uz tā kāpostgalvas daivas.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru