Patiesībā veiksmi un laimi ir viegli piesaistīt ar visparastākajām šķērēm. Tikai šādi atliek nolikt šķēres un tālāk par veiksmi tu pārliecināsies pats

Parastām šķērēm piemīt burvju spēks, tās ir saistītas ar dažādām zīmēm un ticējumiem. Lai mājokļa iemītniekiem sekotu veiksme un labklājība, ieteicams veikt rituālu un novietot šķēres zem paklāja pie ārdurvīm – tas palīdz aizsargāties no nelaimēm un ļauniem cilvēkiem.

Kāpēc šķēres novieto uz mājokļa sliekšņa

Šķēres savas maģiskas spējas pierādījušas kopš seniem laikiem. Ar to palīdzību atbrīvoja mājokli no ļaunajiem gariem, nešķīstajiem spēkiem, kā arī no vīra neuzticības. Šķēres kā spēcīgu amuletu izmantoja gaidībās esoša sieviete. Lai topošā māte un bērns neciestu no ļaunas acs un lāsts, mājoklī tika izkarinātas šķēres atvērtā veidā. Uzskatīja, ka šādi šis priekšmets spēj pasargāt no ļaunuma un visa sliktā.

Lai slikti cilvēki neienāktu tavā mājoklī, ieteicams zem sliekšņa palikt šķēres aizvērtā veidā. Tas palīdz nepieļaut negatīvi noskaņotu cilvēku iekļūšanu miteklī ar sliktām ziņām. Ieteicams šķēres novietot netālu no durvīm vai tieši virs tām. Tās pasargā no burvjiem, kā arī no ļaunajiem gariem. Neļauj ienākt mājoklī cilvēkiem ienākt ar ļauniem nodomiem.

Sendienās vecāki piekāra atvērtas šķēres virs durvīm vai nolika zem paklāja netālu no sliekšņa. Šis amulets pasargāja meiteni no, viņuprāt, nevēlama drauga. Rezultātā jaunietis aizmirsa ceļu pie savas mīļotās.

Šķērēm ir daudz spēka un spēju. Tās palīdz glābt cilvēku no slimībām, piesaista mājoklim labklājību, veselību un finansiālo stabilitāti. Šķēru gredzeni ir cilvēka pagātnes un nākotnes simbols. Nagliņa, kas satur kopā abus asmeņus, ir tagadne.

Ticējumi un rituāli, kas saistīti ar šķērēm

Sendienās meitenes vienmēr nēsāja sev līdzi šķēres. Tika uzskatīts, ka tās spēj pasargāt no ļaunas acs un lāstiem. Ar šķēru palīdzību cilvēki piesaistīja mīlestību un labklājību, kā arī ģimenes labklājību.

Lai aizsargātos no ļaunām raganām un burvjiem, pēc saulrieta šķēres atvērtā veidā novietoja uz sliekšņa – tas palīdzēja pasargāt māju no lāsta, ļaunas acs un mājinieku saslimšanas. Ar šķēru palīdzību uz visiem laikiem var pārtraukt nevēlamu un negatīvi domājošu viesu apmeklējumu.

Ja cilvēki, kuri atrod nezināmas izcelsmes šķēres, no tām neatbrīvojas, viņus gaida grūts liktenis, slimības, iespējams, pat nāve.

Ja cilvēkam šķēres nejauši nokrīt zemē, tas sola lielas nepatikšanas dzīvē, tāpēc pret to jāattiecas ļoti nopietni. Šķēres jāpaceļ nevis tam, kurš tās nometa uz grīdas, bet citam cilvēkam.

Ja šķēres tiek nomestas uz galda, tas nozīmē, ka ir gaidāma ķilda ar mīļotu un sirdij tuvu cilvēku.

Ja tu šķēres noliec zem bērna gultas matrača, tad pasargā viņu no nakts murgiem un biežas pamošanās.

Ja šķēres saplīst, tad gaidāmas lielas vilšanās un nepatikšanas gan personīgajā dzīvē, gan darbā. Nozaudētām šķērēm ir jāiet apkārt ar līkumu, jo tās var uzlikt lāstu vai ļaunu aci.

Lasi vēl: Izvēlieties kroni, kurš jums iekrita acīs un uzziniet savas slēptās labākās īpašības ar kurām jūs kalnus spējat gāzt

Lai mājai piesaistītu bagātību un labklājību, ieteicams veikalā iegādāties jaunas šķēres, tām piesiet sarkanu pavedienu un pateikt šādus vārdus:

“Nelaimes aizgaiņāju, laimi, prieku piesaucu. Lai veiksme seko. ”

Šķēres novieto telpā zem paklāja. Tas palīdz atbrīvoties no neveiksmēm, nelaimēm un vientulības.

Avots:

vesiskitim

Pievienot komentāru