Pavisam drīz — pati maģiskākā diena šajā gadā, kurai piemīt pati spēcīgākā enerģētika

Nepalaid garām šo dienu! Pavasaris pienācis, daba mostas, cilvēkos ieplūst harmonija un miers. Šī diena saucas par Ekvinokcijas dienu. Tā norāda, ka drīz siltums pārņems pasauli. 

Lasi vēl: Uzmanību, jauns krāpšanas veids!

Kad 2018. gadā šī diena būs? 

Pēc mūsu priekštečiem pavasara ekvinokcija bija ilgi gaidītā pavasara atnākšanas svētki. Mēs svinējām šos svētkus ļoti krāšņi un spilgti. Godinājām Sauli un veicām dažādus saules rituālus, lai piesaistītu labklājību. Šī maģiskā dienā gaidāma 20.martā. Tas nozīmē, ka 20. martā diena un nakts būs vienāda garuma.

Pavasara ekvinokcija astroloģijā

Saule nonāks Auns zvaigznājā, atjaunojot ciklu. Šajā dienā daudzi astrologi atzīmē brīvdienu un svin pavasara atnākšanu. Ne tikai astrologi, bet arī psihologi uzskata, ka šī diena ir notikumiem bagāta. Šajā dienā visapkārt būs spēcīga enerģija. Īstā diena, lai veiktu dažādus maģiskus rituālus.

20. martā jūs varat ar šīs enerģijas palīdzību piesaistīt labklājību, veiksmi un panākumus. Ezotēriķi uzskata, ka šī ir gada maģiskākā diena, taču atliek tikai tam ticēt. Nav grūti novirzīt pareizā vietā savas domas, ja tu koncentrēsies.

Ko šajā dienā var un nevar darīt?

Kopš seniem laikiem šī diena tiek uzskatīta par brīnumainu. Tradīcijas vēsta, ka šodien pat cilvēka domas var mainīt viņa likteni. Šodien vajadzētu domāt tikai labas domas. Strīdi, agresija un dusmas var radīt problēmas jūsu dzīvē. Šodien nevajag kļūt bēdīgiem, jo pretējā gadījumā Dievs tevi nelutnās. Jo bagātāks galds un laimīgāki viesi aiz tā, jo gads būs vairāk izdevies.

avots

COMMENTS

Pievienot komentāru