Pēc astrologu viedokļa 9.septembris (šodiena) ir bīstama diena; Uzzini kuras septembra dienas vēl ir bīstamākās

Visi septembra datumi nebūs vienādi labvēlīgi. Zinot par astrologu brīdinājumiem, var pasargāt sevi no bīstamo dienu sagādātajām nepatikšanām.

Kāpēc ir dienas, kad veiksme burtiski seko mums ik uz soļa, bet citās novēršas no mums un mums jāpieliek pūles, lai nepaliktu pie sasistās siles? Par veiksmi vai neveiksmēm ir atbildīgi vairāki faktori – gan nejaušo apstākļu sakritība, gan paša cilvēka bioenerģētika, gan no zvaigžņu stāvokļa. Mūsu eksperti sagatavoja jums pašu bīstamāko septembra dienu sarakstu. Svarīgi atcerēties, ka pat pati nelabvēlīgākajā laikā var uzsmaidīt veiksme, ja vien izdosies ievirzīt savas domas pareizajā, pozitīvajā gultnē un atbrīvoties no domām, kas atbaida veiksmi.

  1. septembris. Venēras un Neptūna pusotrkvadrāts

Šajā dienā radīsies Venēras un Neptūna konflikts. Tā kā Venēra ir viena no “iekšējām” planētām, kas griežas ap Sauli, bet Neptūns attiecīgi pieder “ārējām”, viņu konflikts būs par iemeslu lietišķajiem, sociālajiem un hierarhijas konfliktiem. Šajā dienā priekšnieka rīkojumi šķitīs neizpildāmi, bet padotie strādās pavisam gausi. Iespējami arī paaudžu konflikti, var nākties saskarties gan ar pusaudža dumpi, gan ar omīšu un opīšu nesatricināmu pārliecību. Pastāv iespēja saņemt dunci mugurā no saviem kolēģiem, labāk izvairīties no baumošanas.

Pastāv uzreiz vairāki negatīvi faktori, kas vien pasliktinās situāciju. Pirmkārt, Venēras un Neptūna negatīvais aspekts atrodoties Skorpiona zvaigznājā, kas daudzos cilvēkos pamodinās līdz šīm apslēptās egoistiskās vēlmes, interesi pret intrigām un citas rakstura tumšās puses. Otrkārt, šī būs spoguļdatuma diena 09.09.  Labvēlīgākos apstākļos spoguļdatumi ir vēlmju piepildīšanas dienas, taču, ja no paša rīta jūs vajās neveiksmes, labāk neizaicināt likteni un parūpēties par savu enerģētisko aizsardzību. Treškārt, 9. septembris ir jaunmēness diena. Bezspēcība iespējamo grūtību priekšā spēj sagraut visus plānus, tāpēc nedrīkst pakļauties apātijai un laist visu pašplūsmā.

  1. septembris. Merkura un Neptūna opozīcija

Nelabvēlīgais aspekts kļūs par cēloni iekšējiem konfliktiem, šaubām un viedokļu sadursmēm. Iespējama cēlo nodomu un piezemēto vēlmju cīņa, sarežģīta izvēle starp vēlmēm un nepieciešamību. Pieaug liekulības un nodevības risks, rodas apstākļi, kuros gūstot īslaicīgus ieguvumus, var sagraut to, kas jau ir radīts. Šādās dienās patiesība vienmēr nāk gaismā un izjūk mīlestības trijstūri.

Lai šādu dienu pavadītu pēc iespējas veiksmīgāk, nepieciešams klausīt savai saprāta balsij un nepakļauties mirkļa iegribām. Palīdzība radiniekiem un labdarība savu iespēju robežās nāks jums par labu.

  1. septembris. Mēness trigonā ar Sauli

Šis ir apātijas aspekts. Šī diena paies Mežāža zīmes ietekmē, kas var novest pie stūrgalvības tur, kur būtu vajadzīga elastība un skats no malas. Šī diena ir bīstama ar to, ka, laicīgi neizvērtējot savas vājās puses, par zemu novērtējot pretiniekus un konkurentus un nenodrošinoties ar atbalstu, ir iespējams izgāzties pat šķietami veiksmīgajās lietās.

Kā novērst iespējamo negatīvo ietekmi? Jāievēro piesardzība, jāpievērš uzmanība sīkumiem, un pēc iespējas neplānot neko vērienīgu. Šis datums būs labvēlīgs attiecību uzlabošanai.

  1. septembris. Merkura un Urāna kvinkoss

Šis ir divu pretpolu konfrontācijas aspekts. Šādās dienās  ir iespējams nonākt pie savstarpēji izslēgtiem secinājumiem, nokļūt strupceļā, kā arī saskarties ar pagātnes kļūdām un ilgi risināt to sekas. Tas ir īpaši raksturīgi finanšu lietām, bet arī citās dzīves jomās iespējams nāksies samaksāt par vecajām kļūdām.

Lai izvairītos no 23. septembra negatīvās ietekmes, labāk sekot situācijai un turēties tālāk no dzīves likstām. Mūsdienu atpūtas veidi sniegs jums daudz vairāk labuma un prieka, bet mūsu ieteikumi palīdzēs jums aizmirst pagātni un sākt jaunu dzīvi.

Lasi vēl: Vācijā var noīrēt lielisku mitekli par nieka 88 centiem gadā, ir tikai viens noteikums

  1. septembris. Pilnmēness Auna zīmē

Pilnmēness ir enerģētiski piesātināts laiks. Šādā laikā jebkuras tikšanas nav nejaušas, bet jebkurš notikums var izrādīties augstāks spēku zīme, un novest pie liktenīgā dzīves pagrieziena.

Visi šie notikumi var būt labvēlīgi, bet ugunīgā Auna ietekme noteikti ieviesīs savus labojumus  jūsu dienas plānos. Īpaši piesardzīgiem jābūt impulsīviem cilvēkiem, kuri mēdz rīkoties spontāni un nekontrolē savus izteikumus. Pastāv risks uz ilgu laiku sabojāt attiecības ar cilvēkiem, no kuriem atkarīga jūsu labklājība. Jābūt piesardzīgiem savos spriedumos, savu viedokli labāk paturēt pie sevis un nedalīties tajā ar kolēģiem vai paziņām, lai vēlāk jūsu teiktais netiktu izmantots pret jums. Šajā laikā lēnāk dzīst brūces, tāpēc uzmanīgāk jārīkojas ar asiem priekšmetiem un uguni.

Neskatoties uz dažām bīstamajām dienām, kopumā 2018. gada septembris solās būt labklājīgs un veiksmīgs mēnesis, kura laikā var sekot saviem sapņiem un piepildīt vēlēšanas. Tomēr sākumā vajadzētu atbrīvoties no negatīvām domām un jācer uz labāko.

Avots:

cluber

COMMENTS

  • <cite class="fn">Emma</cite>

    Tikai kāds aizmirsis datumus pievienot…. rādās tikai Septembris. 🤷🏼‍♀️

Pievienot komentāru