Pilnmēness 2018. gada septembrī paredz kardinālas izmaiņas

Garastāvoklis un veselība 16. Mēness dienā

Pilnmēness laikā daudzi var izjust apātiju vai neizskaidrojamās bailes. Vīriešiem tās visbiežāk transformējas par dusmām, bet sievietēm izpaužas kā aizkaitinājums.

Pilnmēness Auna zīmē nesīs negatīvo enerģiju visiem, kas neprot vai negrib būt uz pozitīvā viļņa. Šādās dienās problēmas rodas burtiski no zilā gaisa, tieši tāpēc dažiem cilvēkiem rodas tukšuma sajūta, spēku izsīkums un pēkšņas garastāvokļa maiņas. Labot šo situāciju palīdzēs garīgās prakses, kas vērstas uz pozitīvu emociju, notikumu un pārmaiņu pievilināšanu.

Kad Mēness aktivitāte sasniegs savu maksimumu, tā var izraisīt galvassāpes, trauksmi un sliktu pašsajūtu. Mēness kalendārā 25. septembris ir nervu pārslodzes diena.  Garīgā un fiziskā pārslodze ievērojami mazinās organisma kopējo vitalitāti. Izvairīties no problēmām palīdzēs domu sakārtošana un uzmanības koncentrēšana uz pašu svarīgāko.

Lasi vēl: 2018. gada 25. septembris: Pilnmēness un tā ietekme uz dažādām dzīves jomām

Lielākā Pilnmēness laika problēma ir aktivitātes kritums un pieaugoša nervozitāte, kam vienmēr seko citas iekšējās un ārējās problēmas. Tikt galā ar šādu situāciju palīdzēs veselības, veiksmes un mīlestības afirmācijas. Ja tiksiet galā ar negatīvismu, tad neviena cita problēma nemaz nespēs jūs iedragāt. Mēs novēlam jums lielisku garastāvokli un veiksmi. Galvenais, neaizmirstiet spiest „Patīk”.

Avots:

poznaysebya

Pievienot komentāru