Pilnmēness 2019. gada 14. septembrī (šonakt) lūk, šādi ietekmēs cilvēku prātus

Pilnmēness ir laiks, lai izdarītu secinājumus un plānotu lietas, kas noteikti nesīs veiksmi. Astrologi pastāstīja, kādas izmaiņas Mēness ienes mūsu šodienas dzīvē un kā tās ietekmēs mūsu nākotni.

Pilnmēness ir Mēness mēneša kulminācija, kas nozīmē, ka mūsu noskaņojums bieži mainīsies. Jebkura neuzmanīga piezīme var izraisīt sāpīgu reakciju, tāpēc astrologi iesaka izmantot diplomātiskās spējas. Ja nevēlaties pavadīt šo dienu konfliktā, ievērojiet citu viedokli un jūtas. Lai izvairītos no emocionāliem uzliesmojumiem, mēģiniet pievērst lielāku uzmanību personīgajam komfortam un mīļajiem: tas radīs harmonijas sajūtu un nedaudz nomierinās nervus.

Mēness fāze: 15 Mēness diena. Mēness atrodas pilnmēness fāzē, kas notiks Zivju zīmes aizbildnībā. Tas uzlabos emocijas, sniegs noslēpumainu fonu pašreizējiem notikumiem, saasinās jutīgumu. Iespējamās kļūdas, maldināšana, viltus signāli, šaubīgas situācijas, aizraušanās ar kaut ko ļaunu.

Magnētiskās vētras: šodien no Saules puses viss ir mierīgi, tāpēc Zemes magnetosfēra paliks stabilā stāvoklī.

Mājas lietas

Pilnmēness ir vislabvēlīgākā diena mājas darbiem. Izrādīsies, ka tas piepildīs māju ar pozitīvu enerģiju, un tīrīšanu pārvērtīs par rituālu, lai atbrīvotos no negatīvā. Ja plānojat vispārēju tīrīšanu, mēbeļu pārvietošanu vai remontu, sāciet jau šodien. Atcerieties uzturēt kārtību.Kārtība ir ļoti svarīga: tā sola naudas peļņu un harmoniju. Galvenais – nepārspīlējiet, jo pilnmēness dēļ spēki var pēkšņi beigties.

Nauda, darbs un karjera

Šī diena sniegs iespējas kāpt pa karjeras kāpnēm, palielināt ienākumus un atbrīvoties no finanšu problēmām. Šis ir iedvesmas, radošās enerģijas uzplaukuma laiks, arī visprozaisākajās jomās. Pārliecinieties, ka emocijas un kaprīzes nepārvērš visus šīs dienas plusus mīnusos: uzmanieties no domstarpībām un mēģiniet kontrolēt savus impulsus.

Iepirkšanās šajā nedēļas nogalē izrādīsies veiksmīga: Zivis daudz zina par veiksmīgu iepirkšanos. Jūs varat iegādāties kvalitatīvu preci, par kuru jau sen sapņojat. Starp labākajiem pirkumiem var minēt kosmētiku, apģērbu, mājsaimniecības preces un mākslas darbus. Tikai esi savaldīgs: šodien ir bīstami atbrīvoties no vēlmēm un emocijām. Mēģiniet pārbaudīt čekus, nepadodieties pārliecināšanai un ieteikumiem: pastāv krāpšanās iespēja.

Ko darīt 14. septembrī

Lai citi izceltos, eksperti iesaka izskatu papildināt ar apdruku un aksesuāriem dabīgā toņkrāsā: piemēram, blūzes tumši zaļā krāsā, lieto lielus auskarus ar pērlēm.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru