Princis Harijs netīšām izpļāpājies par to, kādā vārdā viņš dēvē brāļa sievu Keitu MiIdltoni

Intervijas laikā ar BBC žurnālistu, princis Harijs, pašam neapzinoties, atklājis kādā vārdā viņš dēvē sava brāļa Viljama sievu Keitu Midltoni.

Jāatgādina, ka Kembridžas hercogienei  presē un sabiedrībā tiek doti ļoti daudz un dažādi vārdi. Piemēram, bērnībā daudzi viņu sauca par Kitiju, bet jau vēlāk iegājies vārds Keita (kā viņu šobrīd dēvē visbiežāk arī prese). Kad viņa paaugās, daudzi meiteni sāka dēvēt par Ketrīnu, savukārt pēc karaliskajām kāzām ar Viljamu, viņu bieži sāka dēvēt arī vienkārši par hercogieni. Oficiālajos karaļnama dokumentos Keitas vārd un tituls ir: Viņas karaliskā augstība Kembridžas hercogiene Ketrīna.

Prese ziņo, ka viņai pašai visvairāk patīk, ja gan  draugi, gan ģimenes pārstāvji viņu sauc par Ketrīnu. Iemesls tam esot tas, ka, pēc viņas domām, tas ir vissolīdāk skanošais vārds. Tas gan nemaina to, ka sabiedrībā un presē viņu arvien visbiežāk dēvē par Keitu.

 

Tad nu lūk – “BBC” reportieris Skots Milzs, sarunājoties ar princi Hariju, piefiksēja, ka princis Harijs sava brāļa sievu vairākkārt nosauca par Ketu. Visas sarunas laikā viņš tā arī ne reizi Kembridžas hercogieni nenodēvēja citā vārdā izņemot Keta.

Lasi arī: Valsts policija atklāj sīkāku informāciju par bezpajumtnieka aizdedzināšanu un ko saka aizdomās turamie

Žurnālists gribēja noskaidrot Kembridžas hercogienes reakciju par šo “atklājumu”, un Keitas reakcija bija ļoti atbilstoša viņas dabai…

Šķir otru lapu, lai noskaidrotu, kāda bija Keitas Mildtones reakcija, uzzinot par Harija lietotu “iesauku”

COMMENTS

Pievienot komentāru