Problēmas, kuras ir iespējams atrisināt ar aktivētās ogles palīdzību; To ir vērts zināt!

  1. Līdzeklis pret meteorismu un vēdera pūšanos.

Gāzes mēdz būt mums visiem. Vidēji cilvēks palaiž gāzes līdz 14 reizēm diennaktī, un tā ir pilnīgi dabiska un normāla parādība. Taču, ja jūs nomoka meteorisms vai sāpīga vēdera pūšanās, jums palīdzēs aktivētās ogles lietošana. Pētījumi pierāda, ka aktivētās ogles lietošana pirms ēdienreizēm ievērojami samazina zarnu trakta gāzu veidošanos.

  1. Holesterīna līmeņa samazināšana.

Paaugstināts holesterīna līmenis divkāršo sirds un asinsrites sistēmas saslimšanas risku.

Vienā no pētījumiem tika pierādīts, ka cilvēkiem, kas trīsreiz dienā lietojuši 8g aktivētās ogles, „sliktā” LDL-holesterīna līmenis samazinājies par 41%, bet „labā” HDL-holesterīna līmenis paaugstinājies par 8%!

Un nekādu statīnu un viņu blakņu!

  1. Nieru veselības uzturēšana

Katru dienu mūsu nieres attīra apmēram 115-140 litru asiņu, izstrādājot 1 līdz 2 litrus urīna, kas sastāv no liekā ūdens un šlakvielām.

Kombinācijā ar aknām, nieres veido pašu efektīvāko attīrīšanas sistēmu, kas vien sastopama.

Tomēr cukura, sāls, tauku, konservantu un palielināta dzīvnieku izcelsmes olbaltumvielu daudzuma lietošana uzturā var novest pie nieru slimībām vai pat pie nieru mazspējas.

Līdz ar to ka aktivētās ogles izvada urīnvielas un pārējos urīna toksīnus no organisma, tās palīdz uzturēt nieru veselību.

  1. Ātra pārtikas saindēšanas ārstēšana

Pārtikas saindēšanās ir visai izplatīta parādība, ik gadu ASV tiek fiksēti 48 miljoni šādu gadījumu!
Viens no veidiem, kā pasargāt sevi no vemšanas, caurejas, vēdergraizēm un zaudētām dienām, kas neizbēgami seko smagai saindēšanai, ir aktivētas ogles lietošana pie pirmajām saindēšanās pazīmēm.

Aktivētas ogles ir ieteicamas dažādu pārtikas saindēšanu gadījumos, jo tā spēj ātri neitralizēt dažādus toksīnus.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru