Psihologs izstāstīja 5 reālus veidus kā pasargāt sevi no svešas – negatīvās enerģijas!

  1. Beidziet pievērst uzmanibu pamuļķiem.

Parazītam ir vajadzīgs saimnieks lai izdzīvotu. Kad jūs pievēršat uzmanību kādam citam, jūs dodat viņam enerģiju.

Enerģijas vampīri zags jūsu domas, samazinot jūsu enerģijas krājumus. Daži no cilvēkiem metīs uz jums savu negatīvo enerģiju un pēctam to pašu darot ies pie cita upura.

Draudzīga auss, iespējams, ka satriecoša lieta, nu te atkal ir līnija, kuru nevienam nav tiesību pārkāpt.

Varbūt, ka cits cilvēks uz jums izlej savu satraukumu darbā, attiecībās vai pat augstus panākumus. Visas šīs emocijas var jūs nogurdināt un izmainīt jūsu dzīvi ne uz labāko tēlu.

Mīliet sevi, apstādiniet cilvēkus, vai sakiet tiem, ka jūs neesat gatavs to klausīties tieši tagad. Tā jūs pārstāsiet iesūkt viņu toksisko enerģiju.

Lasi vēl: Mēdz gadīties, ka jau no paša rīta vajā neveiksmes, bet neraizējies, lūk, vārdi, kas neveiksmes aizdzīs prom!

  1. Elpojiet dabā.

Izejiet dabā, meditējiet, atpūšaties un elpojiet. Attīriet to iekšējo ūdeni sevī un nodarbojaties ar fiziskajām aktivitatēm. Kustaties kā tauriņš – maigi, bet ātri.

Elpa paatrina asins cirkulāciju pa visu organismu un palīdz uzveikt enerģijas uzsūkšanos no apkārtējiem cilvēkiem. Staigājiet ar parliecību sevī, ceļat galvu augšā un neļaujiet nevienam sabojāt jūsu garastāvokli.

Tārpiņš ēd visu kas ir ap viņu un tāpēc paliek resns un nekustīgs. Tam, vispirms jāpaliek vieglam, lai spētu pacelties un lidot.

  1. Paņemiet uz sevis 100 % atbildības par savām domām un emocijām.

Tas, kā jūs jūtaties – ir uz jūsu 100% atbildības. Vispasaule sūta mūsu dzīvēs cilvēkus, lai pārbaudītu mūs. Sevis pieņemšana ir stiprāka nekā pieņemt citus.

Jūs neesat upuris, un nekas nevar valdīt pār jums. Padomājiet, kā jūsu domas vai cerības ietekmē situāciju, kura jūs satrauc. Ko darīt, ja viss ir atkarīgs no jūsu pacietības, spējas savaldīties vai līdzjūtības līmeņa?

Kā tikko jūs ņemsiet pār sevi atbildību – par savām reakcijām, jūs savienosieties ar sevi pat ļoti augstā līmenī.

Izveidojiet sev situāciju, kas paaugstinās jūsu enerģijas līmeni. Vai jūs jūtaties labi esot blakus šim cilvēkam?  Vai šim cilvēkam ir labi atrodoties jums blakus? Jūs esat pelnījis satriecošu pieredzi un ir pienācis laiks saprast to.

Zinātne aisargāt sevi no citu cilvēku enerģijas sākas ar mīlestību pret sevi. Atceraties, ka Jūs esat pelījis laimi un mieru. Atceraties, ka tas ir normāli teikt – nē. Un, ka jūs pats esat autors savam enerģijas stāvoklim.

Vai jūsu apkārtnē ir enerģijas vampīri? Kā jūs pasargājaties no negatīvās enerģijas? Pastāstiet to mums komentāros!

Avots:

damy

Pievienot komentāru