Psihologs izstāstīja 5 reālus veidus kā pasargāt sevi no svešas – negatīvās enerģijas!

Ar to Amerika netika atklāta, bet …

Lasi vēl: Rīt ir viena no augusta bīstamākajām dienām pēc astrologu domām. Nav vērts no tām baidīties, taču piesardzība šajās dienās gan nebūs lieka.

Iemācīties neiesūkt sevī negatīvo enerģiju no apkārtējiem cilvēkiem – tā ir liela, dvēseliska spēja.

Empātija – tā ir spēja atpazīst un izjust citu cilvēku emocijas.

Simpātija – tā ir spēja izjust citu cilvēku ciešanas. Bieži būt empātiskam cilvēkam nozīmē, ka jūs iesūcat sevī lielāko daļu apkārtējo sāpes un ciešanas un tas var negatīvi ietekmēties uz jums.

Ja jūs esat bijis vienā istabā ar negatīvu cilvēku, jūs ļoti labi zināt cik ļoti toksiska var būt enerģija tajā. Iemācīties neiesūkt sevī citu cilvēku negatīvo enerģiju – tās ir dvēseliska spēja vai tautas valodā – liela māksla.

Te ir 5 padomi kā pasargāt sevi no citu cilvēku nelabās ieteikmes. 

  1. Atceraties, ka jūs nevarat izpatikt visiem.

Ja kāds sūdzās par jums, necentieties izpatikt šim cilvēkam. Tas tikai sūks ārā no jums enerģiju un liks jums enerģētiski būt pilnībā atkarīgam no tā cilvēka viedokļa.

Ne visi jūs mīlēs. Cilvēki dzīvo uz šīs zemes citu iemeslu dēļ. Mīliet, pirmkārt – sevi, un jūs izvedosiet spēcīgu lauku, kurš pasargās jūs no citu cilvēku viedokļu ietekmes.

Kā arī atcerieties, ka jūs nevarat visus izmainīt. Netaisiet to kā savu misiju. Dažkārt, pats labākais ko jūs varat izdarīt – vienkārši neiesūkt to enerģiju, kuru cilvēki izrāda jums.

  1. Uzmanīgi aiciniet savā dzīvē citus cilvēkus.

Jūsu ķermenis, saprāts un jūsu tiešā apkārtne – ta ir jūsu svētnīca. Ko jūs tajā ieaicināsiet? Vai tas ir visiem atvērts? Vai tiešām cilvēkiem ir jānoslauka kājas pirms tie tajā ienāk, vai tomēr tas ir normāli, ka viņi ienes dubļus jūsu dvēselē?

Ja kādā jaukā dienā jūs dodat cilvēkam garozu maizes, viņš prasīs to arī nākamajā dienā. Ja jūs atļausiet kādam palikt uz brīvdienām, tad viņi pacentīsies palikt arī uz nedēļu, vai pat divām!Es kādreiz domāju, ka mana sieva ir auksta un skopa pret dažiem no mūsu kaimiņiem. Kā tikko es sapratu, ka viņa, vienkārši, ciena sevi un savas mājas, es novērtēju viņas attieksmi un pieņēmu to kā savu.

Ir patīkami būt dāsnam, bet ir arī tieva robeža pie kuras ir jāpieturas lai jūs vienkārši nesabradātu. Iemācieties teikt ‘NĒ’ un pēc tā labi justies un neizjust sirdsapziņas pārmetumus.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru