Šādi labāk savu meitu nenosaukt, jo uzskata, ka šis vārds nes tikai nelaimi un bēdas

Bērna piedzimšana ir ļoti svarīga jebkura vecāka dzīves sastāvdaļa. Un, protams, mamma un tētis vēlas pasargāt savu bērnu no jebkādiem negatīviem notikumiem viņa dzīvē, it īpaši, ja tā ir meitene.

Un šajā gadījumā jāņem vērā arī tas, kā vecāki nolemj dot savam bērnam vārdu, jo jebkurš vārds nes sevī zināmu enerģiju. Kā nevajadzētu nosaukt savu meitu?

Elizabete

Visbiežāk meitenēm ar šo vārdu piemīt vairāk vīrišķās nekā sievišķās enerģijas pašas par sevi. Viņu raksturs kļūst agresīvs, spēcīgas gribas un nekaunīgs, tas ir īpaši redzams pusaudža gados. Pieaugot sievietēm ar šādu vārdu ir grūta dzīve jo īpaši grūtas ir attiecības ar pretējo dzimumu.

Lasi vēl: Vangas padomi katrai dienai. Pasargājiet gan sevi, gan savus tuviniekus! Palīdzēja uzreiz!

Gabriela

Sieviete vārdā Gabriela ir ļoti jūtīga, pieķērusies ģimenei, bieži ar vāju raksturu un nezina, kā tikt galā ar grūtībām bez neviena palīdzības. Viņām ir vājš raksturs.

Viņa var aizmirst par savām vajadzībām, koncentrējoties uz tuvinieku dzīvi, viņai nav ne vēlmju, ne mērķu. Viņu nekas neinteresē, tāpēc arī cilvēki no viņas vairās, jo ar viņu nav par ko runāt.

COMMENTS

Pievienot komentāru