Šādi viegli var noteikt, vai tavam mājoklim ir uzlikta “ļauna acs”. Vajadzēs tikai sāli un ūdeni

Instrukcija:

Tukšā glāzē ieber jūras sāli un piepildiglāzi ar ūdeni. Tad pievieno etiķi un pēc tam baltās salvijas eļļu. Maisījums nav jāsamaisa, vienkārši atstāj to tādu, kāds tas ir.

Pagatavo vairākas glāzes katrai telpai savā mājoklī. Katru glāzi atstāj24 stundas un pēc tam paskaties, kas ir mainījies. Nodrošini, lai glāzēm neviens nepieskartos.

Ja ūdens vispār nav mainījies, tad attiecīgajā telpā nav negatīvas enerģijas. Bet, ja tas ir mainījis krāsu vai faktūru, paņem glāzi un izlej ūdeni ārpus mājas, vismaz desmit metru attālumā no tās. Atkārto procedūru, kamēr ūdens kļūst tīrs.

Telpās, kurās ir daudz negatīvas enerģijas, nāksies glāzi turēt veselu nedēļu.Tas strādā,jo baltās salvijas eļļa var likvidēt negatīvo, bet citas sastāvdaļas pastiprina efektu. Jūras sāls arī absorbē negatīvo enerģiju.

Lasi vēl: Drupanais mandarīnu pīrāgs. Ciemiņi prasīs papildporciju, tici man!

Tagad minēsim iemeslu, kāpēc šo ūdeni nedrīkst izliet tualetes podā. Fakts ir tāds, ka to darot, tu mājoklī atstāj atlikušo negatīvo enerģiju. Izlejot glāzi ārpus telpām, tu negatīvo enerģiju atdod Zemes mātei, lai tā reiz to pārvērstu par kaut ko pozitīvu.

Veic iepriekš minētās attīrīšanas darbības, un tu uzreiz pamanīsi, kā ir mainījusies atmosfēra tavā mājoklī. Ja to darīsi reizi mēnesī, negatīvā enerģija nekad neatgriezīsies tavās mājās.

Avots:

topfakty

Pievienot komentāru